Antena Meniu Search
x

"Cineva să-mi prindă copiii". Strigătul de disperare al unui tată din UK care şi-a aruncat fetiţele pe geam pentru a nu fi mistuite de flăcările din apartament

Înfiorător. Un tată in UK a fost nevoit să-și arunce copiii pe geam, după ce un incendiu puternic le-a cuprins locuința. Într-un gest disperat, din dorința de a-i scoate cu orice preț din infernul care s-a năpustit asupra casei lor, bărbatul și-a aruncat copiii pe geam. A reușit să-i salveze, însă s-au ales cu arsuri grave și au rămas pe străzi.

de Redactia Observator

la 12.05.2023, 18:21

Strigătul de disperare al unui tată din UK care şi-a aruncat fetiţele pe geam pentru a nu fi mistuite de flăcările din apartament
Strigătul de disperare al unui tată din UK care şi-a aruncat fetiţele pe geam pentru a nu fi mistuite de flăcările din apartament - Hants Fire and Rescue

Infernul s-a pornit în timp ce toți dormeau, după ce un bloc cu trei etaje, din Somerset Court, Gosport, Hampshire a lau foc la primele ore ale dimineții de miercuri. Jay Payne, în vârstă de 26 de ani, dormea în apartamentul de la etajul 3, împreună cu soția și cele doua fiice ale sale, în vârstă de șapte și patru ani. O alarmă de incendiu l-a trezit. A deschis ușa doar ca să vadă cum infernul se dezlănțuie în fața lui. Întregul bloc era inundat de fum și ardea din temelie, potrivit Mirror.

Era speriat și nu știa ce să facă pentru a-și proteja familia. Așa că, într-un impuls al disperării, a recurs la un gest extrem, pentru a asigura siguranța copiilor săi. Și-a luat fetițele, le-a dus la geam și s-a uitat în jos să vadă dacă cineva era afară. 

Toți au scăpat cu viață din flăcările care s-au năpustit asupra locuinței

„Cineva, vă rog, să-mi prindă copiii”, a spus bărbatul disperat, înainte de a-și arunca fiicele de la fereastră, în brațele unui vecin, pe măsură ce flăcările creșteau. După ce și-a văzut fetițele în siguranță, el și soția lui au sărit de la geam. Toți au reușit să scape dintre flăcări teferi, însă cu arsuri grave. 

Întregul loc s-a înnegrit. Urlam din răsputeri să ne ajute cineva. Am aruncat o saltea pe fereastră și mi-am aruncat copiii afară, apoi soția mea și cu mine am sărit. A fost foarte traumatizant... fiica mea de patru ani și-a ars brațele de la vârful degetelor până la umeri. Tot apartamentul a dispărut... nu mai avem nimic", a spus bărbatul.

Vecinul lui, James Matthew, și-a amintit cum Jay striga după ajutor pentru a-și scoate copiii afară și a descris experiența drept îngrozitor”. James a reușit să-și prindă prima fiică, dar după ce Jay a aruncat-o pe a doua imediat după aceea, James, împreună cu un al doilea vecin, au reușit să-i atenueze căderea micuței. Pompierii au confirmat că patru persoane au fost transportate la spital pentru arsuri și intoxicație cu fum. Alături de oameni, patru câini și trei pisici au mai fost salvați de pompieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » "Cineva să-mi prindă copiii". Strigătul de disperare al unui tată din UK care şi-a aruncat fetiţele pe geam pentru a nu fi mistuite de flăcările din apartament