Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 38 de ani din UK și-a omorât în bătaie iubita, apoi a mers la poliție și a dat-o dispărută: "Nu pot să mă gândesc la durerea pe care a îndurat-o"

Un bărbat de 38 de ani a mers la poliție pentru a anunța dispariția iubitei sale, la două zile după ce aceasta a omorât-o în bătaie.

de Redactia Observator

la 12.05.2023, 17:36

Un bărbat de 38 de ani din UK și-a omorât în bătaie iubita, apoi a mers la poliție și a dat-o dispărută
Un bărbat de 38 de ani din UK și-a omorât în bătaie iubita, apoi a mers la poliție și a dat-o dispărută - Leicestershire Police

Frank Farrell și-a ucis iubita în bătaie. A lovit-o pe Smita Mistry cu brutalitate, până când tânăra de 32 de ani a suferit o hemoragie abdominală care i-a fost fatală. După ce a ucis-o, două zile mai târziu, bărbatul s-a prezentat la o secție de poliție și, cu „scenariul” făcut de acasă, a declarat dispariția iubitei sale și a pozat în partenerul îngrijorat, relatează Mirror.

Imaginile de pe camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbat în secția de poliție vorbind cu ofițerii. După ce ofițerii au intrat cu forța în casa femeii, aceștia i-au găsit cadavrul în pat. Iubitul ei neagă crima și spune că de fapt femeia a căzut în baie. 

A ucis-o, apoi a mers la poliție și a declarat-o dispărută

Din nefericire pentru el, martorii și camerele de supraveghere din zonă au concretizat faptul că bărbatul a fost prezent în casa victimei chiar înainte de crimă. 

Bărbatul a primit o condamnare pe viață în spatele gratiilor. De asemenea, polițiștii au descoperit că acesta ar fi violat și agresat alte două foste partenere.

Moartea Smitei m-a lăsat tulburat și gol. Nu pot suporta să mă gândesc prin ce a trecut și durerea pe care a îndurat-o. A fost agresată cu brutalitate și ucisă. Probabil că a murit în circumstanțe îngrozitoare și este prea dureros să ne gândim la asta. Nu pot să mă gândesc de ce cineva ar putea fi atât de crud încât să ia viața cuiva”, a spus tatăl tinerei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un bărbat de 38 de ani din UK și-a omorât în bătaie iubita, apoi a mers la poliție și a dat-o dispărută: "Nu pot să mă gândesc la durerea pe care a îndurat-o"