Antena Meniu Search
x

Video Filmul crimei din Ialomița: Ioana, adolescenta de 16 ani ucisă de iubitul ei mult mai în vârstă. Bărbatul bănuia că îl înșală

O adolescentă de 16 ani a fost ucisă în bătaie de iubitul sau de doua ori mai în vârstă, într-un acces de gelozie. Când a văzut ce a făcut, individul a chemat el însuşi ambulanţa. Era însă prea târziu pentru ca medicii să mai poată face ceva. Tragedia e doar un alt episod dintr-un fenomen care îndoliază România fără ca cineva să ia măsuri mai serioase- violența împotriva femeilor care a făcut, într-o comparație cinica, mai multe victime decât prezența în zonele de război. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 30.12.2021, 20:15

Vezi și

Nenorocirea a lovit ieri. Bărbatul bănuia că adolescenta de 16 ani îl înşela. Furios pe copila care avea jumătate din vârsta lui, a lovit-o până a lăsat-o fără suflare pe podeaua locuinţei.

Vecin: ”Aşa zice că a omorât-o, a tăiat-o”

După ce a ucis-o, iubitul Ioanei a sunat la 112

Dacă fata a apucat să strige după ajutor, nimeni nu a auzit nimic. Când a văzut că nu se mai ridică de la pământ, individul a sunat la 112.

Pe acelaşi subiect

Ludmila Dascălu, purtător de cuvânt IPJ Ialomița: ”În jurul orei 18:00, polițiștii au fost sesizați de un bărbat din comuna Drăgoiești, cu privire la faptul că prietena sa este inconștientă”.

Nu a spus însă că el este cel care a lovit-o cu o cruzime ieşită din comun. Însă când au văzut-o pe Ioana prăbuşită şi plină de răni, medicii şi poliţiştii au ştiut că fata a fost ucisă. Nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Ludmila Dascălu, purtător de cuvânt IPJ Ialomița: ”Persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost condusă la sediul poliției pentru audieri”.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că nu a plănuit să o ucidă. Cei doi s-ar fi luat la ceartă, dintr-o dată, şi atunci individul ar fi început să o lovească brutal. A fost reţinut pentru 24 de ore şi azi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Vecinii știau că bărbatul are o iubită minoră

Vecinii sunt şocaţi. Ştiau cu toţii că are o iubită minoră, dar nu au crezut că fata ar putea fi în pericol.

Vecin: ”Îl ştiam, am fost cu el mereu la Urziceni cu maşina, era băiat bun, nu ştiu ce-a avut în cap”.

Ioana l-a cunoscut pe cel care i-a devenit călău în Bucureşti. După o perioadă, bărbatul s-a mutat în casa pe care i-a cumpărat-o mama lui. Tânăra îl vizita des.

Vecin: ”O perioadă a stat la Bucureşti şi după aceea s-a mutat aici. Stătea împreună cu ea”

Sute de femei au fost ucise în România de partenerii lor, în ultimii ani

Adolescenta este ultima dintr-un şir lung de fete şi femei ucise în România de partenerii lor. În ultimii opt ani, 426 de femei au murit în urma violenţei în familie, de 16 ori mai multe decese decât cele înregistrare de trupele române în Afganistan în 19 ani de misiuni în zona de război.

33 de femei au fost ucise doar în primele opt luni ale acestui an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Filmul crimei din Ialomița: Ioana, adolescenta de 16 ani ucisă de iubitul ei mult mai în vârstă. Bărbatul bănuia că îl înșală