Antena Meniu Search
x

Foto Moarte învăluită în mister: Tineri părinţi, fiica și câinele, găsiți decedaţi într-o zonă de drumeții, în SUA: ''Inima mi se rupe în bucăţi''

Autoritățile din nordul Californiei încearcă să determine ce a ucis o familie de trei persoane, dar și pe câinele lor. Aceştia au fost găsiți pe un traseu de drumeții, într-o zonă îndepărtată a pădurii Sierra, după ce au fost raportați dispăruți.

de Redactia Observator

la 18.08.2021, 22:41

Tineri părinţi, fiica și câinele, găsiți morți într-o zonă de drumeții îndepărtată
Tineri părinţi, fiica și câinele, găsiți morți într-o zonă de drumeții îndepărtată - Rossana Heaslett via Daily Mail / Facebook

Echipele de căutare au descoperit trupurile neînsuflețite ale celor trei victime - identificate ca John Gerrish, un inginer de software britanic pentru Google; soția sa Ellen Chung; și fiica lor de un an, Muji - lângă o zonă cunoscută sub numele de Devil’s Gulch, a declarat biroul șerifului din Mariposa.

Un purtător de cuvânt al biroului șerifului a declarat pentru DailyMail că familia formată din cei trei, precum și animalul lor de companie, a fost găsită pe un traseu de drumeții, şi nu într-un cort aşa cum se specula iniţial.

Monoxidul de carbon, una dintre variantele luate în calcul

Zona de camping se află deasupra mai multor foste mine de aur. ''Ar putea fi din cauza monoxidului de carbon. Acesta este unul dintre motivele pentru care tratăm situația ca fiind una periculoasă'', au adăugat oamenii legii. Potrivit unui articol Reuters publicat în 2013, doi mineri care căutau aur și argint au murit în Colorado după ce au fost expuși la niveluri fatale de monoxid de carbon, iar alți 19 s-au îmbolnăvit.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au menţionat că trupurile celor decedaţi nu prezentau semne de traumă, cum ar fi răni prin împușcare sau lovire. ''Este o situație foarte bizară.'' Medicul legist va efectua autopsii, urmate de teste de toxicologie.

Un prieten a raportat dispariția familiei, luni seara, la ora 23:00, după ce Gerrish și Chung nu au reușit să se prezinte la muncă în acea zi, a raportat Fox 26 News. Cei doi încărcaseră pe reţelele de socializare o fotografie cu un rucsac. Rosanna Heaslett, prietena familiei, a spus că au făcut drumeții în weekend. Maşina familiei a fost localizată lângă pădurea Sierra. ''Acesta nu este niciodată rezultatul pe care îl dorim sau știrile pe care vrem să le oferim, inima mi se rupe în bucăţi pentru familia lor'', a declarat șeriful Jeremy Briese.

Biroul șerifului investighează decesele împreună cu Departamentul de Justiție din California. Zona îndepărtată în care au fost găsite cadavrele este una în care este mai dificil să ai semnal la telefon. Era aproape de traseul Hite Cove, cunoscut mai ales primăvara pentru florile sălbatice spectaculoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Moarte învăluită în mister: Tineri părinţi, fiica și câinele, găsiți decedaţi într-o zonă de drumeții, în SUA: ''Inima mi se rupe în bucăţi''