Antena Meniu Search
x

Foto O mamă a doi copii, descrisă ca ''un om special, o rază de soare'', a fost lovită mortal de un camion în timp ce traversa strada, în Australia

O mamă a doi copii, care lucra în televiziune, a fost identificată drept femeia care a fost lovită mortal de un camion în timp ce traversa strada. Incidentul a avut loc în Sydney.

de Redactia Observator

la 13.10.2021, 10:19

O mamă a doi copii, descrisă ca ''un om special, o rază de soare'', a fost lovită mortal de un camion în timp ce traversa strada
O mamă a doi copii, descrisă ca ''un om special, o rază de soare'', a fost lovită mortal de un camion în timp ce traversa strada - Facebook; TNV via Daily Mail

Valentina Gioia, în vârstă de 43 de ani, senior manager în cadrul echipei de producție la Endemol Shine Australia, se îndrepta spre magazinele din Leichhardt, în vestul orașului Sydney, când a fost brusc lovită de vehicul.

Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Marion și Flood Street, în jurul orei 10.30 dimineața, marți. Mai mulți martori au încercat frenetic să-i acorde doamnei Gioia primul ajutor, după ce a fost lovită de camionul condus de un tânăr șofer. Serviciul de Ambulanță NSW a confirmat într-o declarație că femeia a murit la fața locului.

''Bietul șofer a fost șocat. Este foarte trist și supărător, era o femeie tânără'', a declarat un martor.

Tribut adus unui ''om special, o rază de soare''

Pe acelaşi subiect

Victima s-a căsătorit cu soțul ei în 2011, iar cuplul urma să sărbătorească un deceniu de căsătorie în acest an. Prietenul din copilărie, Debbie Colacicco, i-a adus un omagiu pe Facebook, amintindu-o ca ''un om special, o rază de soare, unică''. De asemenea, cunoscuții o mai știau ca o ''super-mamă'', potrivit Daily Mail.

Postarea prietenei a fost inundată de comentariile altor persoane care o cunoșteau pe doamna Gioia, mulți descriind-o drept o ''femeie minunată''. ''Fată frumoasă, familie superbă, este devastator'', a scris cineva. ''Este șocant, lumea a pierdut o persoană frumoasă mult prea devreme'', a spus altcineva.

Unii martori susțin că femeia a traversat pe măsură ce semnalul pietonal se schimba. ''A fost o scenă foarte sumbră pentru paramedici și martori'', a spus inspectorul NSW Ambulance Karl Cronan. ''Oamenii care au încercat să ajute pacientul înainte să ajungem trebuie să fie lăudați, a fost o ipostază sfâșietoare''. În continuare, se va pregăti un raport al medicului legist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O mamă a doi copii, descrisă ca ''un om special, o rază de soare'', a fost lovită mortal de un camion în timp ce traversa strada, în Australia