Antena Meniu Search
x

Galerie foto Carmen şi Florin, un cuplu de români din Ţara Galilor, plâng moartea fetiţei lor de 6 luni, după ce au fost loviţi în plin de şoferiţa unui BMW: ''Casa este goală fără ea''

O femeie a plâns în fața instanței, în timp ce era acuzată că a condus sub influenţa alcoolului, provocând moartea unui copil de doar șase luni, după ce BMW-ul în care se afla s-a izbit violent de o altă mașină. Cuplul de români caută dreptatea pentru fetiţa lor care avea toată viaţa în faţă.

de Redactia Observator

la 12.10.2021, 13:46

Lucy Dyer, în vârstă de 23 de ani, a fost arestată preventiv pentru propria protecție după o primă audiere, după ce instanța a aflat că au fost făcute mai multe amenințări și că locuinţa ei a fost vandalizată, conform Daily Mail

''Casa este goală fără ea''. Dyer se afla la volanul unui BMW când s-a izbit de o altă mașină. În cea de-a doua maşină se afla şi bebelușa Eva, care era pusă într-un scaun pentru copii. Incidentul a avut loc în Llanelli, Țara Galilor de Sud, vineri seara. Părinții fetiţei Eva Maria, Carmen și Florin, care au venit în Marea Britanie din România în urmă cu trei ani, au spus că ''durerea lor este de nedescris'' într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare. Carmen a dezvăluit: ''Mi-a distrus familia. Casa este goală fără ea. Sufletele noastre sunt arse pe dinăuntru''. 

Comunitatea locală vrea să se facă dreptate

Flori și jucării au fost lăsate la locul accidentului. De asemenea, oamenii au început să strângă bani prin intermediul unei campanii de strângere de fonduri organizate pe Facebook. Femeia a plâns când s-a confruntat cu acuzațiile de cauzare a morții prin conducere periculoasă și sub influenţa băuturii.  Avocatul lui Dyer, Steve John, a cerut să i se acorde eliberarea pe cauțiune pentru a putea avea grijă de fiul ei autist, în vârstă de patru ani.

Pe acelaşi subiect

Curtea a aflat că amenințările împotriva lui Davies au fost postate pe o pagină de Facebook a poliției: ''Aceasta este o situație disperat de tristă și o situație care schimbă viața pentru copilul mic și pentru tine. Nu poţi întoarce ceasul înapoi - ai făcut o greșeală uriașă, cred că realizezi asta. Putem vedea că regreţi, dar trebuie făcută dreptate. Comunitatea locală a reacționat puternic la acest incident. Există motive substanțiale pentru a vă aresta preventiv - este necesar pentru propria protecție''. 

Instanței i s-a spus că Dyer își înecase durerea într-un pub, la cea de-a șasea aniversare a morții tatălui ei, înainte de a conduce vehiculul pentru a-și ridica telefonul mobil pe care l-a lăsat acasă la o rudă. BMW-ul albastru al acesteia s-a izbit de un Vauxhall Vectra. Un martor ocular aflat în afara instanței a susținut: ''Tot ce auzeai erau țipetele mamei''.

''Unul dintre prietenii mei l-a scos pe copil din interiorul mașinii, dar îți dai seama că era deja prea târziu.''

''Oamenii sunt supărați și vor dreptate pentru bebelușul nevinovat care avea toată viața în față''.

''Toți cei de la fața locului au plâns pentru că știau că micuțul copil a murit.''

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Carmen şi Florin, un cuplu de români din Ţara Galilor, plâng moartea fetiţei lor de 6 luni, după ce au fost loviţi în plin de şoferiţa unui BMW: ''Casa este goală fără ea''