Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă de 42 de ani, sfâșiată de câinele unui prieten, s-a sacrificat ca să-şi salveze cele două fiice, în SUA: ''Era prea tânără ca să plece dintre noi''

O mamă în vârstă de 42 de ani, care a fost ucisă de un câine cunoscut pentru atacurile violente, s-a sacrificat pentru a salva viaţa copiilor ei. Femeia acceptase să găzduiască animalul la ea acasă, fără să aibă habar ce tragedie avea să urmeze.

de Redactia Observator

la 02.10.2021, 15:26

Amber LaBelle, din Myrtle Point, din județul Coos, SUA, a fost ucisă de câine chiar în casa ei, unde locuia împreună cu cele două fiice, în dimineața zilei de 24 septembrie. April Shaw a spus că a auzit-o pe prietena ei țipând și s-a repezit să vină în ajutor, întâlnind-o pe una dintre fiicele victimei care le striga vecinilor să sune la serviciile de urgență.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru viaţa mamei

LaBelle a fost dusă la spital cu un elicopter, unde a murit în jurul orei de 4 dimineața, a doua zi. Prietenul apropiat al victimei, Jess Allen, a spus: ''Era prea tânără ca să plece dintre noi. Sper la tot ce e mai bun pentru fetele ei și sper că vor face față acestui lucru''. 

Fostul partener al femeii și tatăl celor doi copii ai lor, Josef Dieckman, a spus: ''Un lucru pe care aș vrea ca oamenii să-l știe este că ultimul lucru pe care l-a făcut pe acest Pământ a fost să-şi salveze copiii​''. El a adăugat: ''Voi fi etern recunoscător pentru asta''. Dieckman a explicat că victima a strigat ca cei mici să iasă din casă în timp ce era atacată de câine.

Pe acelaşi subiect

Proprietarul câinelui, numit Sara Nicholes, ar fi lăsat animalul în grija unui bărbat numit Jeremy Robertson, care se afla acasă la victimă în acea dimineață. Animalul era recunoscut pentru atacurile violente petrecute în trecut. 

Bărbatul a lăsat câinele cu LaBelle în timp ce a mers să se ocupe de nişte treburi pentru muncă, animalul fiind închis într-un dormitor. Victima a deschis ușa dormitorului în jurul orei 10 dimineața și a fost brusc atacată. Un vecin a fost cel care a oprit atacul furibund al patrupedului. 

Un ofițer de poliție a ajuns la casa femeii, iar câinele a început să se îndepărteze de vecin pentru a ajunge unde se aflau LaBelle și polițistul, determinându-l pe omul legii să-l împuște mortal. Ancheta este în curs de desfășurare, potrivit Daily Star

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O mamă de 42 de ani, sfâșiată de câinele unui prieten, s-a sacrificat ca să-şi salveze cele două fiice, în SUA: ''Era prea tânără ca să plece dintre noi''