Antena Meniu Search
x

O mamă a murit într-un spital, la câteva ore după bebelușul sau de 5 luni, în Anglia. Familia cere răspunsuri: "Trebuie să știm exact ce s-a întâmplat"

O mamă a murit în mod tragic după ce s-a prăbușit într-o secție de spital, la doar câteva ore după moartea fiului ei de cinci luni.

de Redactia Observator

la 14.09.2022, 16:53

Familia cere răspunsuri din partea spitalului, care nu a comentat cazul
O mamă a murit într-un spital, la câteva ore după bebelușul sau de 5 luni, în Anglia - Facebook / Viktorija Ko

Proaspăta mămică Viktorija Mardosiene, în vârstă de 32 de ani, a murit la Spitalul Universitar Royal Stoke pe 9 august, la ora 17.00. Moartea ei a urmat-o pe cea a fiului ei, Kevin Dugutis, la primele ore ale acelei dimineți, potrivit The Sun.

Starea belușului a început să se deterioreze la doar câteva ore după ce a fost hrănit, în casa lor din Newcastle. Acum, rudele lui Viktorija caută răspunsuri după moartea femeii și a micuțului. 

Mi-am luat ultimul rămas bun de la nepotul meu. L-am sărutat și i-am spus că îmi pare atât de rău că nu pot schimba nimic, a fost oribil. Am așteptat acest copil atât de mult și i-am adus acasă de la spital și i-am văzut tot timpul.  Sora mea a fost totul pentru mine, cealaltă juma mea. Îmi va fi dor să vorbesc cu ea și să facem plimbări împreună. Fiicelor mele le este atât de dor de ea. Au avut doar o mătușă și acum a plecat, a declarat Tatjana din Silverdale, sora femeii.

Famlilia cere răspunsuri din partea spitalului 

Pe acelaşi subiect

Viktorija s-a mutat în Anglia din Lituania în 2016, înainte de a se muta în North Staffordshire în urmă cu doi ani. Ea lasă o fiică de 12 ani în Lituania, care nu a avut niciodată șansa să-și vadă fratele nou-născut.

Toată lumea era speriată că se va sinucide dacă se duce acasă, așa că au lăsat-o la spital. Am avut încredere în spital și ne-am gândit că vor avea grijă de ea. Doi ofițeri de poliție au venit la mine acasă mai târziu și mi-au spus că e moartă. Nu aveam cuvinte. A trecut o lună de când au murit și spitalul încă nu are răspunsuri. Trebuie doar să știm exact ce s-a întâmplat”, a adăugat femeia. 

Am găsit un copil în stare critică. Personalul de la ambulanță a administrat toate procedurile de prim ajutor la fața locului și în drum spre Spitalul Universitar Royal Stoke”, a pus un purtător de cuvânt al serviciilor de urgență.

 „Circumstanțele morții copilului sunt revizuite de către medicul legist”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Staffordshire.

Oferim condoleanțe familiei. Nu putem comenta cazul din motive de confidențialitate a pacientului și cerem familiei să contacteze echipa noastră de consiliere și legătură cu pacienții, care poate analiza orice îngrijorări ridicate cu privire la îngrijirea ei din spital”, a declarat asistenta șefă a Royal Stoke Ann-Marie Riley

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » O mamă a murit într-un spital, la câteva ore după bebelușul sau de 5 luni, în Anglia. Familia cere răspunsuri: "Trebuie să știm exact ce s-a întâmplat"