Antena Meniu Search
x

Părinţi disperaţi, în urmărirea maşinii furate cu tot cu bebeluşul de 9 luni. Hoţul a sfidat orice regulă, în goana nebună pe şoseaua din Dublin

Doi părinți ai unui copil de nouă luni, care a fost luat de un hoț de mașini, l-au urmărit pe acesta, crezând că micuțul este în continuare în vehicul.

de Maria Dogaru

la 26.08.2022, 17:59

Doi părinți din Cabra, Dublin încărcau bagajele în masină, când mama a intrat în casă și un hoț a fost surprins furând mașina și copilul lor de nouă luni care se afla pe bancheta din spate, potrivit Mirror.

Celălalt copil al familiei a reușit să iasă din mașină înainte ca hoțul să plece cu aceasta

Părinții și-au pus bebelușul în scaunul special din mașină, iar mama a intrat înapoi în casă, lăsând motorul pornit, când hoțul de mașină a acționat. Hoțul s-a urcat la volan și a plecat în viteză, cu micuțul pe locul din spate, lăsându-i pe părinți îngriziți de frică”.

Un al doilea copil, în vârstă de șapte ani, se afla și el în mașină dar a reușit să sară înainte ca hoțul să plece de la casa familiei din Cabra, Dublin, în jurul orei 19, duminică. Din fericire, pe drum se afla un șofer începător care a văzut infracțiunea comisă de hoț, iar părinții s-au urcat în mașina acestuia pentru a-l urmării. Inițial au pierdut mașina,dar în cele din urmă l-au ajuns pe hoț. Cu toate acestea, escrocul a trecut a trecut pe culoarea roșie a semaforului și „a zburat peste limitatoarele de viteză, lăsându-i în urmă. 

Pe acelaşi subiect

Hoțul a abandonat copilul pe o stradă, apoi și a continuat drumul

Părinții au fost terfiați pentru viața copilul lor mic și s-au temut de ce e mai rău, dar au primit un apel pentru care le-a confirmat faptul că micuțul a fost găsit pe stradă, în siguranță. Se pare că hoțul și-a dat seama că participase la o răpire fără să vrea și a oprit mașina pentru a abandona bebelușul pe marginea drumului. Un membru al familiei a vorbit despre seria tulburătoare de evenimente. El a descris cum părinții au fost terifiați și chiar au alergat după hoț pe jos la început. Dar apoi s-au întors către șoferul începătorși au sărit în mașina lui pentru a-l urmări.

„Ei nu știau în ce direcție a mers și a durat ceva timp să ajungă din urmă mașina. A trecut pe un semafor roșu undeva și au ajuns în cele din urmă în parcul Phoenix, unde mașina a accelerat și a zburat peste limitatoarele de viteză. Șoferul începător nu a putut ține pasul cu acesta. Erau îngroziți pentru copilul lor și credeau că este încă în mașină. Dar apoi mama a primit un telefon pentru a afla că micuțul a fost găsit pe un drum. Copilul a fost lăsat pe potecă și plângea”, a declarat un membru al familiei.

Locuitorii care au văzut cum hoțul a scos copilul din mașină și l-a aruncat pe marginea drumului au povestit șocul prin care au trecut, fiind martori la cele întâmplate.

 „Erau trei femei care vorbeau pe alee și apoi mașina a oprit, iar bărbatul a coborât și a luat copilul din spatele mașinii, l-a lăsat pe potecă și a plecat în viteză. Nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat și au fugit la copil”, a spus un rezident care locuiește în apropierea locului unde a fost abandonat copilul.

Nu au fost efectuate arestări și mașina nu a fost recuperată.Din fericire, bebelușul a fost găsit nevătămat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Părinţi disperaţi, în urmărirea maşinii furate cu tot cu bebeluşul de 9 luni. Hoţul a sfidat orice regulă, în goana nebună pe şoseaua din Dublin