Antena Meniu Search
x

O viitoare mamă, ucisă în mod brutal de o prietenă care dorea să-i fure copilul din pântece. Brazilianca era obsedată să aibă o fetiţă

O femeie din Brazilia, însărcinată în 36 de săptămâni, a fost ucisă în mod tragic de către o veche prietenă care a pus la cale un complot pentru a îi fura copilul acesteia, după ce ea a suferit un avort spontan.

de Maria Dogaru

la 22.08.2022, 16:10

Flavia Godinho Mafra, în vârstă de 24 de ani, și soțul ei, Valdeli, locuiau în Canelinha, în statul Santa Catarina, din sudul Braziliei, și s-au căsătorit în octombrie 2019. Flavia a rămas însărcinată la scurt timp după aceea. Pentru că avea diabet, afecţiune care a pus-o în pericol în timpul pandemiei de coronavirus, a rămas acasă pentru a avea o sarcină cât mai sigură, relatează Mirror.

Femeia s-a folosit de pretextul unei petreceri ca să-şi pună planul în aplicare

Prietena Flaviei, Rozalba Grimm, a dezvăluit că organizează o petrecere pentru mama și bebeluș.  Pe 27 august 2020, Flavia a plecat la petrecerea dată în cinstea ei și a bebelușului. Soțul ei și-a imaginat o zi plină de cadouri și îmbrățisări. În schimb, Valdeli a observat că soția lui nu i-a mai citit mesajele de la ora 15:48.

Când bărbatul a încercat să contacteze alte persoane care erau invitate la petrecere, acestea i-au spus că au fost anunțați că petrecerea a fost anulată.  A doua zi dimineață, soțul și familia Flaviei au plecat să o caute pe viitoarea mamă. Aceast a fost găsită într-un depozit abandonat, fără suflare.

Pe acelaşi subiect

O autopsie a relevat că Flavia a fost lovită în cap cu o cărămidă. Abdomenul ei fusese tăiat și murise din cauza unei hemoragii. Fusese o moarte brutală și nu s-a dezvăluit încă dacă Flavia era în viață când a fost tăiată pe abdomen. 

Rozalba Grimm s-a prezentat a doua zi la spital cu bebelușul nou născut, susținând că este al ei. Medicii au devenit suspicioși după ce au observat că nu existau semne fizice că aceasta ar fi suferit travaliu, iar fetița avea mai multe tăieturi pe spate. Testele au confirmat că Grimm încerca să-şi însuşească copilul. 

Din câte a putut stabili poliția, Rozalba a fost însărcinată, dar a suferit un avort spontan în ianuarie 2020. Când și-a pierdut copilul, nu le-a spus membrilor familiei și s-a prefăcut că este încă însărcinată, păcălindu-și chiar și soțul. Ea a mărturisit că a fost obsedată de ideea de a fura un copil și a petrecut șase săptămâni făcând un plan.

Aceasta a fost acuzat de feminicid, tentativă de omor, răpire și ascunderea unui cadavru. Soțul ei a fost considerat inițial suspect, dar a fost achitat de orice implicare.  Alte femei susțin că au fost abordate de Grimm atunci când erau însărcinate, dar și-a pierdut interesul când au dezvăluit că au băieți.

Femeia a făcut declarații șocante în fața instanței

 Rozalba Grimm a fost judecată în Tijucas, Santa Catarina, în noiembrie, anul trecut. Ea a spus instanței că a cercetat cum să scoată copilul din uter. De asemenea, a căutat cum să simuleze simptomele sarcinii și nașterii, astfel încât nimeni să nu bănuiască că și-a pierdut copilul.

Procurorul a spus că femeia era pe deplin conștientă de acțiunile ei și aptă mental pentru a fi găsită vinovată. În urma unui proces de 15 ore, aceasta a fost condamnat pentru crimă calificată, tentativă de omor a unui copil, ascunderea unui cadavru, obstrucționarea justiției, răpirea unui minor și negarea drepturilor unui nou-născut. Ea a fost condamnată la 57 de ani de închisoare. Deși fetița a îndurat o primire îngrozitoare pe lume, din fericire, a supraviețuit și este sănătoasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O viitoare mamă, ucisă în mod brutal de o prietenă care dorea să-i fure copilul din pântece. Brazilianca era obsedată să aibă o fetiţă