Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamică, însărcinată cu cel de-al treilea copil, găsită moartă într-o casă din Australia. „Nu vom mai fi niciodată la fel după această pierdere”

O mamică, însărcinată cu cel de-al treilea copil, a fost găsită moartă într-o casă din Melbourne, Australia.

de Monica Palade

la 11.10.2021, 14:37

Tânăra, care avea deja doi băieţi, şi fostul său iubit, Ben Coman, au fost descoperiţi de poliţişti în casă cu răni grave. Femeia nu a mai putut fi salvată de echipajele de salvare sosite la faţa locului. Bărbatul,în vârstă de 29 de ani, a fost dus la Royal Melbourne Hospital în stare critică, unde rămâne sub pază.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, însă iau în calcul omorul, urmat de tentativă de sinucidere. Nu este luat în calcul implicarea unei alte persiane.

Aştepta al treilea copil

Michelle, care era însăricnată cu cel de-al treilea copil, s-a despărţit de bărbat de curând, însă s-a întors în casa unde au locuit împreună, ca să-şi ia unele bunuri.

Vorbind despre sora sa, fratele lui Michelle a declarat că a fost „un suflet frumos care îi punea pe toţi mai presus de ea. Familia noastră a pierdut o frumoasă fiică şi soră. Suntem copleşiţi de emoţii”. Un alt membru al familiei spune că tânăra era „o persoană grozavă şi că familia noastră nu va mai fi la fel după această pierdere”.

Deocamdată bărbatul nu a putut fi luat la întrebări de oamenii legii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O mamică, însărcinată cu cel de-al treilea copil, găsită moartă într-o casă din Australia. „Nu vom mai fi niciodată la fel după această pierdere”