Antena Meniu Search
x

O mamă şi-a ucis fiul şi l-a pus pe banda rulantă a unui supermaket din Italia. Alex avea doar doi ani şi a căzut victimă nevinovată

Alex, un copil de doar doi ani, a avut parte de un sfârşit cumplit chiar din mâinile celei care i-a dat viaţă. Băieţelul a fost înjunghiat de cel puţin cinci ori, iar două dintre răni erau în gât și în dreptul inimii.

De Monica Palade la 03.10.2021, 13:40
O mamă şi-a ucis fiul şi l-a pus pe banda rulantă a unui supermaket din Italia. Alex avea doar doi ani şi a căzut victimă nevinovată - ilgiorno.it/ansa.it

La scurt timp după faptă, femeia l-a luat pe micuţul însângerat, s-a îndreptat spre un supermarket din Citta della Pieve, provincia Perugia, regiunea Umbria, Italia şi l-a aşezat pe banda rulantă a unei case, strigând după ajutor.

Ajutoarele sosite nu au mai putut face nimic pentru băieţel. Pentru mamă a urmat însă o serie de contradicţii. Mai întâi a spus că și-a văzut copilul cum este ucis. Apoi a spus că l-a găsit pur și simplu înjunghiat, scrie stiridiaspora.ro.

În cele din urmă, procurorul adjunct Manuela Comodi a dispus ca femeia să fie reţinută pentru crimă. upă audierea femeii care nu a recunoscut nimic. Potrivit anchetatorilor, Alex era deja mort, când mama sa, de origine maghiară în vârstă de 44 de ani, fostă dansatoare într-un club, a ajuns în supermarket cu el.

În faţa supermarketului, într-o căsuță abandonată, poliţiştii au găsit urme care ar sugera locul în care copilul a fost ucis.

Oprită de poliţişti cu 24 de ore înainte

Şi culmea ironiei, femeia fusese oprită de poliţişti cu 24 de ore înainte, în Chiusi, în timp ce se afla la volanul maşinii ei. Atunci, Alex era în viaţă. Copilul şi mama sa locuiau într-o casă de plasament din Chiusi, în timp ce tatăl se afla în Ungaria. Nu se ştie încă motivul care a împins-o pe femeie la crima oribilă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O mamă şi-a ucis fiul şi l-a pus pe banda rulantă a unui supermaket din Italia. Alex avea doar doi ani şi a căzut victimă nevinovată