Antena Meniu Search
x

„Alex nu mai e al nimănui acum”. Mesajul tulburător trimis de mama criminală din Italia fostului partener, alături de fotografia copilului mort

O crimă înfiorătoare i-a îngrozit pe locuitorii din Perugia, Italia. O mamă şi-a ucis fiul de doi ani cu nouă lovituri de cuţit, după care l-a fotografiat şi i-a trimis poza cu copilul mort fostului partener, alături de mesajul: „Alex nu mai e al nimănui acum”.

de Monica Palade

la 04.10.2021, 15:31

Apoi femeia a luat trupul neînsufleţit al copilului şi l-a dus la un supermarket din apropiere şi l-a pus pe banda mobilă, ţipând după ajutor. Medicii nu au mai putut face nimic pentru copil, care era deja mort.

Alex era viaţa mea

La scurt timp, poliţiştii aveau să o aresteze pe mamă, care dăduse declaraţii contradictorii atunci când a fost luată la întrebări. Mai întâi, le-a spus că a asistat la crimă, apoi că şi-a găsit deja fiul ucis.

În faţa anchetatorilor femeia a susţinut: „Alex este viaţa mea”. Pe 20 septembrie, Alex Juhasz fusese încredințat de către curtea din Budapesta tatălui său „cu efect imediat”. Însă pe 29 seprembrie, copilul nu ajunsese încă în braţele tatălui său. Atunci, bărbatul o denunţă pe Erzsebet Bradacs de răpire. Femeia fugise cu copilul în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » „Alex nu mai e al nimănui acum”. Mesajul tulburător trimis de mama criminală din Italia fostului partener, alături de fotografia copilului mort