Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă de 41 de ani din Anglia a ajuns de nerecunoscut, după ce a făcut o reacţie alergică oribilă la vopseaua de păr

Situaţie dramatică pentru o femeie de 41 de ani, care a ajuns de nerecunoscut după ce a făcut o reacţie alergică la vopseaua de păr.

de Monica Palade

la 27.11.2021, 10:23

Femeia a rămas fără vedere şi i s-a umflat atât de tare capul că spune că s-a simțit „ca Omul Elefant”. Anita Benton nu a făcut un test de plasture, deoarece folosea în mod regulat aceeași nuanță de vopsea, de la aceeaşi companie. La zece minute după aplicare, capul ei a început să „ardă și să o furnice”, așa că s-a spălat.

De nerecunoscut după ce şi-a vopsit părul

A doua zi dimineața, mama recunoaşte: „M-am trezit și tot părul îmi era lipit de cap pentru că transpirasem toată noaptea”. Pleoapele i s-au umflat atât de mult încât timp de patru zile nu a putut vedea nimic. Pe măsură ce durerea creștea, s-a dus la medicul de familie, la oftalmolog şi la urgenţe.

„Mi-am făcut un selfie și i l-am trimis tatălui meu, iar el a răspuns „Cine e asta?”, a spus Anita. „Nici măcar propriul meu tată nu m-a putut recunoaște. Managerul meu mi-a cerut să trimit fotografii cu medicamentele mele pentru a dovedi că nu am fost de fapt bătută”.

Pe acelaşi subiect

„M-am umflat şi în obraji, așa că arătam ca un hamster, apoi am izbucnit într-o erupție cutanată peste tot. Umflăturile de sub piele mă mâncau atât de tare că era cumpli”, a mai povestit femeia.

După ce și-a terminat antibioticele, Anita și-a revenit acum, cu excepţia pleoapei stângi, însă speră că în timp va reveni la normal. Femeia din Sheldon, West Midlands, a promis să nu-și mai vopsească părul niciodată. „O să devin o grizonată graţioasă”, a declarat Anita. Acum, îşi doreşte să tragă un semnal de alarmă pentru toată lumea să facă un test de alergie.

„Multe femei nu fac teste de plasture pentru că folosim același colorant de ani de zile. Companiile schimbă produsele tot timpul — tot ce trebuie să facă este să pună un autocolant pe care scrie: „Nou și îmbunătățit, vă rugăm să repetați testul de corecție”.

Schwarzkopf a spus: „Ne pare rău să auzim despre experiența Anitei și îi dorim însănătoșire grabnică. Am oferit ajutor de specialitate pentru a identifica cauza reacției ei. Îndemnăm pe toată lumea să citească instrucțiunile și să facă un test de alergie, chiar dacă au folosit înainte marca sau culoarea specifică, deoarece alergiile se pot acumula în timp”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O mamă de 41 de ani din Anglia a ajuns de nerecunoscut, după ce a făcut o reacţie alergică oribilă la vopseaua de păr