Antena Meniu Search
x

Foto O profesoară, care a fost condamnată după ce a întreținut relații sexuale cu elevul ei de 13 ani, vrea să-i îndrume pe colegii deținuți să înveţe, în SUA

O profesoară, care a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru că și-a abuzat sexual elevul în vârstă de 13 ani, îi îndrumă pe colegii din spatele gratiilor să înveţe, arată dosarele închisorii.

de Redactia Observator

la 02.11.2021, 22:33

O profesoară, care a fost condamnată după ce a întreținut relații sexuale cu elevul ei de 13 ani, vrea să-i îndrume pe colegii deținuți să înveţe
O profesoară, care a fost condamnată după ce a întreținut relații sexuale cu elevul ei de 13 ani, vrea să-i îndrume pe colegii deținuți să înveţe - Profimedia Images

Polițiștii au arestat-o ​​pe Brittany Zamora, în vârstă de 30 de ani, în martie 2018, pentru că a abuzat sexual de elevul ei de clasa a șasea. Ea a fost arestată după ce părinții victimei au contactat autoritățile când au văzut mai multe mesaje între cei doi.

Băiatul le-a spus anchetatorilor că el și Zamora, care avea 27 de ani la acea vreme, au întreţinut relaţii sexuale în mașina ei și în clasă de mai multe ori. Femeia a fost condamnat la 20 de ani de închisoare în iulie 2019, după ce a pledat vinovată pentru comportament sexual neadecvat cu un minor.

Ea a spus la o audiere desfăşurată la Curtea Superioară Maricopa, Phoenix, în 2019: ''Sunt o persoană bună și autentică care a făcut o greșeală și regret profund. Mi-am trăit viața respectând și încercând să mă supun oricărei legi. Nu sunt nicio amenințare pentru societate''.

După ce și-a cerut scuze victimelor și familiei ei, i-a spus judecătorului Sherry Stephens că plănuiește să obțină o nouă diplomă în închisoare pentru a putea începe o nouă viață când va ieși, a raportat Arizona Republic.

Pe acelaşi subiect

Ea nu poate fi eliberată pentru bună purtare și va fi eliberată din închisoare când va avea 48 sau 49 de ani. Când va ieși, Zamora va trebui să se înregistreze ca infractor sexual și apoi să execute două termene de probațiune pe viață.

Fosta profesoară vrea să-i îndrume pe colegii deținuți să înveţe

Tânăra de 30 de ani a cerut divorțul de soțul ei și a spus că relația lor a fost distrusă. Fosta profesoară, închisă în complexul închisorii de stat Arizona din Perryville, a asistat personalul educațional. Potrivit bazei de date, Zamora a fost desemnată ca tutore/educatoare între 17 septembrie și 14 octombrie.

Un purtător de cuvânt a spus: ''Zamora a asistat personalul din învățământ pentru predarea studenților deținuți, în cadrul unui grup. Ea a fost supravegheată direct în timp ce lucra de către instructori educaționali, iar sălile de clasă sunt verificate și monitorizate în mod obișnuit de personalul de securitate sau supraveghetori.

Femeia ceruse în mod deosebit să ajute în procesul de predare. Oficialii au declarat că a îndeplinit cerințele pentru acest rol, deoarece nu s-a confruntat cu probleme disciplinare în timp ce a fost închisă. Ea a schimbat locul de muncă pe 14 octombrie și acum lucrează ca portar pentru zona de programe a închisorii. În alte patru ocazii, ea a lucrat anterior ca ajutor de bucătărie, conform Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O profesoară, care a fost condamnată după ce a întreținut relații sexuale cu elevul ei de 13 ani, vrea să-i îndrume pe colegii deținuți să înveţe, în SUA