Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără mămică a adus pe lume un băieţel sănătos cu doar câteva ore înainte ca soţul ei să moară răpus de cancer

Un moment plin de bucurie a fost umbrit de o veste devastatoare. O proaspătă mămică a adus pe lume un băieţel sănătos cu doar câteva ori înainte ca soţul ei să moară răpus de cancer.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.12.2021, 17:04

În urmă cu aproape 2 săptămâni Haley Parke avea să devină mamă pentru a doua oară, aducându-l pe lume pe fiul său cu 3 săptămâni mai devreme. Tot atunci avea să-l piardă definitiv pe soţul său, cel care-i fusese alături la fiecare pas.

„Nu am cuvinte, este foarte complicat”, a spus ea pentru Today.

Pe 2 decembrie, Parke a născut un băieţel cu trei săptămâni mai devreme. Câteva ore mai târziu, soţul ei a încetat din viaţă. Luptase împotriva cancerului încă din ianuarie 2021, atunci când întreaga familie a primit vestea devastatoare.

Mama a decis să nască prin cezariană de urgenţă ca soţul să-şi cunoască copilul

Pe acelaşi subiect

Naşterea timpurie a fost o decizie pe care femeia a luat-o împreună cu soţul ei, după ce, cu doar câteva zile înainte, prognosticul de şase luni pe care îl primise fusese schimbat într-o speranţă de viaţă de doar câteva zile.

„Doctorul ne-a spus că cancerul s-a răspândit la ganglionii limfatici. Plămânii lui erau plini de lichid”, a spus ea. Astfel că cei doi au cerut aprobarea pentru o inducere a sarcinii, relatează TODAY. Lucrurile nu se mişcau însă destul de repede, iar Jb mai avea doar câteva ore de trăit.

Într-o postare acum virală pe Facebook, care a fost distribuită de peste 40.000 de ori, Haley scrisese: „Fie o cezariană în acel moment, fie Jb nu avea ocazia să-l cunoască pe fiul nostru”. Pentru că a fost de acord cu decizia şi medicii şi-au dat acceptul, în 20 de minute fiul lor a venit pe lume. Mama spusese că avea toată credinţa din lume că soţul ei va rezista până când îşi va cunoaşte copilaşul. Şi a reuşit.

Tatăl şi-a cunoscut bebeluşul înainte să-şi dea ultima suflare

O echipă de medici şi asistente au alergat cu copilul la une taj superior, acolo unde bărbatul era internat şi i l-au aşezat pe piept. Aproape imediat, semnele vitale ale lui JB au început să se îmbunătăţească. Haley a ajuns şi ea în camera soţului ei la scurt timp şi l-a ţinut de mână în timp ce se bucurau amândoi de minunea care tocmai avusese loc. „A tras o ultimă suflare avându-l pe fiul nostru la piept şi ţinându-ne de mână”, a povestit ea.

Cei doi erau căsătoriţi de trei ani şi mai aveau un fiu de 18 luni. Nu aleseseră încă un nume pentru bebeluşul lor, dar proaspăta mămică ştia exact cum avea să se numească: John Beeson Parke, cunoscut şi sub numele de JB junior. O pagină de strângeri de fonduri a fost deschisă pentru a ajuta familia în momentele dificile.

„Dumnezeu l-a pregătit pe fiul nostru chiar pentru acest moment, deoarece s-a născut cu o greutate de 3.300 kile, cu plămânii complet dezvoltaţi, scoţând cele mai frumoase sunete”, a mai spus Haley.

Aceasta a recunoscut că în ciuda faptului că trece prin nişte momente cumplite odată cu pierderea celui pe care l-a iubit enorm are parte şi de cea mai mare bucurie, ştiind că numele său va merge mai departe. Are de asemenea sentimentul că ştie ce i-ar spune soţul ei dacă ar putea: „Mi-ar spune că e mândru de mine şi mi-ar mulţumi”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O tânără mămică a adus pe lume un băieţel sănătos cu doar câteva ore înainte ca soţul ei să moară răpus de cancer