Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Ignorată luni în şir de medici, o tânără de 23 de ani a primit un diagnostic crunt în Marea Britanie. Toţi credeau că are COVID

O tânără de 23 de ani din Marea Britanie, sătulă de tusea care o secătuia de puteri de 5 luni de zile, a primit un diagnostic de temut. Deşi medicii care au consultat-o online i-au spus în repetate rânduri că tusea e un simptom COVID, Chloe Girardier a reuşit, în cele din urmă, să ajungă şi la un cabinet propriu-zis, unde a aflat că are cancer. 

de Redactia Observator

la 14.12.2021 , 16:49

Chloe Girardier trece prin clipe grele. La doar 23 de ani, tânăra din Marea Britanie a aflat că are cancer, deşi mai mulţi medici o avertizaseră că tusea e semn de COVID. Iniţial, femeia a apelat la ajutorul specialiştilor pe platforma online, întrucât este "extrem de dificil" să te programezi la cabinet din cauza pandemiei. "Îmi tot repetau că nu sunt eligibilă pentru o programare de urgenţă, că am doar o tuse", povesteşte ea, potrivit New York Post. "Oamenii mă întrebau întruna dacă m-am testat pentru COVID-19 şi devenise frustrant. Restul bolilor există în continuare, iar tusea nu e doar simptom COVID. Simţem privirile celor din jur aţintite asupra mea când tuşeam. Credeau automat că am COVID."

Tânăra a fost diagnosticată cu cancer, deşi toţi credeau că are COVID

Tânăra credea iniţial că e vorba de o simplă răceală. A încercat mai multe tratamente, însă fără succes. Iar după şapte controale medicale, a observat că începe să scadă în greutate. A solicitat să-i fie făcută o radiografie pulmonară, iar pe baza acesteia a venit şi diagnosticul crunt. Tusea nu era un simptom COVID, ci era provocată de o tumoră canceroasă de peste 10 centimetri.

Articolul continuă după reclamă

Chloe suferă de limfomul Hodgkin, un tip rar de cancer al sistemului limfatic, şi va începe chimioterapia în ajunul Crăciunului. Tânăra e nemulţumită că din cauza vârstei sale şi a simptomelor în aparenţă uşoare a fost neglijată, luni de zile, de medici.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Ignorată luni în şir de medici, o tânără de 23 de ani a primit un diagnostic crunt în Marea Britanie. Toţi credeau că are COVID