Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Părinţi arestaţi după ce o fetiţă din SUA i-a spus învăţătoarei că sora ei de 5 ani a dispărut: „A fost mâncată de lupi”

Părinţii unei fetiţe de 5 ani dispărute au fost arestaţi şi acuzaţi de neglijenţă şi abandon al copilului, în timp ce operaţiunile de căutare ale copilei au luat o întorsătură neaşteptată, după ce sora ei a făcut afirmaţii suspecte.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.12.2021 , 13:01

Oakley Carslon, în vârst de 5 ani, a fost dată dispărută pe 6 decembrie, însă anchetatorii spun că ultima dată când aceasta ar fi fost văzută ar fi fost în data de 10 februarie. Căutările au fost anulate după ce sora de şase ani a acesteia a făcut afirmaţii care au creat suspiciuni asupra părinţilor ei, Jordan Bowers şi Andrew Carslon. Aceştia fuseseră iniţial acuzaţi sub suspiciunea de omor din culpă.

Subşeriful din județul Grays Harbor, Brad Johansson, a anunțat luni că detectivii au anulat operațiunea de căutare după ce au făcut verificări temeinice pe o suprafaţă de peste 300 de acri de teren din jurul casei părinţilor.

Căutările pentru micuţa Oakely au început pe 6 decembrie, după ce directoarea şcolii în care aceasta învăţa a anunţat autorităţile şi a cerut să fie verificată starea în care aceasta se află, mai ales pentru că nu mai venise la şcoală de câteva luni bune. De asemenea, sora acesteia, în vârstă de 6 ani, ar fi făcut mai multe afirmaţii îngrijorătoare. În timpul unei petreceri în pijamale care s-a desfăşurat în casa directoarei, fetiţa ar fi spus că sora ei a murit. A folosit afirmaţii clare şi convinse precum „Oakley nu mai există” şi „nu există nicio Oakley”, conform unei declaraţii pe propria răspundere, relatează The Independent.

Articolul continuă după reclamă

Într-un interviu cu un avocat pentru copii, ulterior, sora lui Oakley ar fi spus, de asemenea, că „mama ei Jordan i-a spus să nu vorbească despre Oakley” și că „a ieșit în pădure și a fost mâncată de lupi”. Mai mult, fratele copilei dispărute, în vârstă de nouă ani, i-a informat pe detectivi că mama lui „ar fi pus-o pe Oakley în dulap, eventual sub casa scărilor”. El a adăugat că „şi-a văzut tatăl în timp ce o bătea pe Oakley cu o centură şi era îngrijorat că va muri de foame”.

Pe acelaşi subiect

Părinţii susţin însă că ultima dată când au văzut-o pe micuţa de 5 ani a fost pe 30 noiembrie. Cu toate acestea, anchetatorii nu au găsit dovezi potrivit cărora fata ar fi fost în viaţă, după ce familia a fost afectată de un incendiu care le-a cuprins casa pe 6 noiembrie. ea era în viață, după ce familia a fost strămutată de un incendiu la casa lor pe 6 noiembrie.

Rudele nu au mai văzut copila din luna decembrie 2020

Bunicii copilului dispărut au informat poliția că nu au mai văzut-o pe nepoata lor din decembrie anul trecut. Ambii părinţi au fost acuzaţi de abandonarea copilului, dar se pot confrunta şi cu acuzaţia de omucidere sau crimă de gradul I, chiar dacă fetiţa nu va fi găsită, a declarat Johansson. Acest lucru ar depinde, însă, de decizia parchetului, a adăugat el. Cei doi se află în prezent încarceraţi la închisoarea din comitatul Grays Harbor cu o cauțiune de 150.000 de dolari (113.235 de lire sterline) și urmează să apară la tribunalul districtual pe 30 decembrie.

„Probabilitatea ca Oakley Carlson să fie în viață este foarte mică în acest moment”, a conchis Johansson.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Părinţi arestaţi după ce o fetiţă din SUA i-a spus învăţătoarei că sora ei de 5 ani a dispărut: „A fost mâncată de lupi”