Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un băieţel de trei ani a fost găsit mort pe o alee, la patru zile după ce mama lui a fost ucisă, în SUA: ''Suntem zdrobiți de durere''

Un copil de 3 ani dat dispărut, a cărui mamă a fost găsită fără viaţă săptămâna trecută, a fost el însuși găsit mort pe o alee, joi.

de Redactia Observator

la 22.10.2021 , 17:02

Un băieţel de trei ani a fost găsit mort pe o alee, la patru zile după ce mama lui a fost ucisă
Un băieţel de trei ani a fost găsit mort pe o alee, la patru zile după ce mama lui a fost ucisă - Milwaukee Police Department; Facebook

Departamentul de poliție din Milwaukee a confirmat că l-au găsit mort pe Major Harris. Rămășițele sale au fost descoperite într-un container pe o alee, aproape de niște tomberoane, dar poliția nu a spus încă cum a fost ucis. Anunțând vestea, șeful poliției din Milwaukee, Jeffrey Clark, a declarat: ''Cu inima grea, aș dori să spun că l-am găsit pe Major Harris, din păcate, decedat, pe strada North 35th și West Rohr. Aceasta este o investigație în curs de desfășurare. Inima mea și condoleanțele sunt transmise către familie''.

Harris a fost văzut ultima dată pe 9 octombrie, la patru zile după ce mama sa, Mallery Muenzenberger, în vârstă de 25 de ani, a fost ucisă. Cadavrul ei fusese găsit joia trecută cu mai multe răni provocate de o armă.

Jaheem Clark, în vârstă de 20 de ani, o persoană ce ar putea fi legată de asasinarea lui Muenzenberger și suspectă de dispariția lui Major, a murit duminică în urma unui aparente sinucideri. Relația dintre Clark, Muenzenberger și Major nu a fost dezvăluită.

Articolul continuă după reclamă

Poliția a declarat că au făcut șase arestări, dar nu au identificat încă posibilul criminal. Doi suspecţi, în vârstă de 21 și 29 de ani, rămân în arest, conform Daily Mail

Pe acelaşi subiect

Familia este devastată de pierderea celor doi

Familia Muenzenberger a lansat joi o declarație în care spune că a fost victima violenței domestice, dar nu a dat mai multe explicaţii, deoarece ancheta este în curs, relatează Fox 6: ''Suntem zdrobiți de durere, în timp ce ne pregătim să ne luăm rămas bun de la Mallery, care ne-a fost luată într-un mod atât de violent''. Familia nu a comentat încă moartea lui Harris.

Tatăl copilului, Carlton, care locuiește separat de Harris și Muenzenberger și a ajutat poliția să-i caute fiul, nu a comentat încă despre moartea lui Major. Din Virginia de Vest, bărbatul a criticat anterior departamentul de poliție al orașului cu privire căutarea fiului său: ''Departamentul de poliție din Milwaukee este o glumă. Nu există încredere în departamentul de poliție''. Ancheta este în curs de desfăşurare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Un băieţel de trei ani a fost găsit mort pe o alee, la patru zile după ce mama lui a fost ucisă, în SUA: ''Suntem zdrobiți de durere''