Antena Meniu Search
x

„Plâng fără oprire. Mi-au secat lacrimile”. Tânără însărcinată, moartă după ce ar fi căzut de pe o stâncă, în luna de miere din Scoţia. Soţul, acuzat de crimă

O tânără însărcinată şi-a pierdut viaţa în mod tragic, după ce a căzut de la înălţime de pe o stâncă. Se afla în luna de miere alături de proaspătul ei soţ, în Scoţia, potrivit anchetatorilor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 11.04.2022, 07:59

Fawziyah Javed, în vârstă de 31 de ani, a murit pe 2 septembrie anul trecut, după ce a căzut de pe stânca „Scaunul lui Arthur” din Edinburgh. Soțul ei Kashif Anwar, în vârstă de 27 de ani, a fost acuzat de crimă, anchetatorii suspectând că el ar fi ucis-o, nefiind doar un simplu accident.

Tragedia, considerată suspectă de anchetatori

Asistentul legist, John Hobson, a confirmat în instanţă, la Tribunalul Wakefield, că Fayziyah a fost declarată moartă la ora 22.18 de paramedicii care au ajuns la faţa locului. Ulterior a fost identificată de unchiul ei, la poliţia din Edinburgh, relatează Leeds Live. Ancheta a fost amânată în așteptarea unei investigații suplimentare, dar medicul legist a făcut publice rezultatele preliminare din raportul patologului. În acel raport, cauza medicală a morții tinerei a fost enunţată ca având multiple traumatisme, după căderea în gol de la mare înălţime.

Fawziyah, care era din Headingley în Leeds, se căsătorise pe 29 august, cu puţin timp înainte să-şi piardă viaţa. Locuia în Pudsey şi lucra ca avocat. Era extrem de implicată în activități caritabile înainte de a se căsători.

Pe acelaşi subiect

Familia tinerei, devastată de pierderea acesteia: "Suntem traumatizați pe viață"

Vestea decesului a venit ca un trăsnet asupra familiei, prietenilor şi colegilor de la muncă. Toată lumea era devastată să afle că acasta nu mai era. A fost organizată recent o comemorare în Piaţa Mileniului în februarie, iar cei apropiaţi i-au adus un omagiu.

Mama ei, Yasmin Javed, a spus anul trecut că a fost şocată să afle de pierderea fiicei ei, adăugând că era o persoană extraordinară, „întotdeauna acolo pentru a ajuta oamenii”.

"Plâng de zile întregi fără oprire. Mi-au secat lacrimile. Era singurul meu copil și era însărcinată cu primul nostru nepot. Era perfectă din toate punctele de vedere și nu ne-a făcut niciodată probleme nici măcar în adolescență. Toată lumea o iubea. Suntem devastați și nu vom trece niciodată peste asta. Suntem traumatizați pe viață. Era fata unui tătic, era tânără, strălucitoare și avea totul pentru care să trăiască", a spus mama ei, potrivit Mirror.

Kashif Anwar a apărut în instanţă, acuzat de uciderea soţiei sale. Nu a făcut însă nicio pledoarie în timpul apariției sale la Tribunalul Sheriff din Edinburgh, în septembrie 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Mapamond » „Plâng fără oprire. Mi-au secat lacrimile”. Tânără însărcinată, moartă după ce ar fi căzut de pe o stâncă, în luna de miere din Scoţia. Soţul, acuzat de crimă