Antena Meniu Search
x

Un cadavru a zăcut luni întregi, neştiut de nimeni, înfăşurat într-un covor. Vecinii se tem că un criminal trăieşte printre ei, în oraşul din SUA

O descoperire macabră a semănat panică în rândul localnicilor dintr-un oraş american. Oamenii se tem să mai doarmă în propriile case după ce cadavrul unei persoane neidentificate, înfăşurat într-un covor, a fost găsit într-o locuinţă din vecini.

de Redactia Observator

la 08.04.2022, 22:45

Cadavrul, înfăşurat într-un covor luni întregi
Cadavrul, înfăşurat într-un covor luni întregi - Profimedia

Poliţiştii din Douglasville, Georgia, s-au trezit puşi în faţa unui caz misterios, după ce trupul unei persoane neidentificate a fost descoperit într-o casă abandonată. Cadavrul ar fi stat ascuns luni bune, înfăşurat într-un covor.

Vecinii se tem de un posibil criminal în libertate

Descoperirea macabră i-a înspăimântat şi pe vecini, relatează Mirror. Un localnic a povestit că, potrivit informaţiilor oferite de autorităţi, persoana ar fi decedat în timpul iernii. "Pare să fi murit în ianuarie sau chiar mai devreme", spune acesta, care a dorit să rămână sub anonimat. "Ar fi putut fi fratele meu, unchiul sau tatăl", adaugă el.

Oamenii se plâng că nu se mai simt în siguranţă în propriile case şi susţin că li se pare imposibil de crezut că aşa ceva se poate petrece în orăşelul lor liniştit, atât de aproape. "Este alarmant. Lumea se mai ceartă, se mai bate, dar nimic de felul acesta nu s-a mai petrecut aici", comentează un alt vecin.

Nu este singura moarte misterioasă din oraş

Totuşi, situaţii similare s-au mai petrecut în apropiere. Potrivit The Sun, în luna august a anului 2021, trupul "mumificat" al unui tată a fost găsit lângă canapea. Un arbore crescuse chiar prin capota maşinii parcate în faţa casei, în lunga perioadă de timp până la descoperirea cadavrului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Un cadavru a zăcut luni întregi, neştiut de nimeni, înfăşurat într-un covor. Vecinii se tem că un criminal trăieşte printre ei, în oraşul din SUA