Antena Meniu Search
x

Galerie foto Renegată de părinți pentru cariera aleasă, o tânără a devenit milionară la doar 26 de ani. Jasmine Teaa spune că a ajuns să câștige un milion de dolari pe an

Renegată de părinți pentru cariera aleasă, Jasmine Teaa spune că nu regretă deloc. Și asta pentru că la doar 26 de ani a devenit milionară în dolari.

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 17:14

„Mi-am dat seama că dragostea lor era condiționată. Momentul de cotitură a venit când mi-au dat ultimatumul din a-mi face treaba sau din a fi parte din familie”, a declarat influencerița din California, care a devenit milionară după ce și-a deschis cont OnlyFans, pentru New York Post.

Face o avere pe internet

Tânăra spune despre ea că îi place „să danseze, să joace jocuri video și să posteze nuduri pe internet”. Recunoaște că a avut o educație strictă și că a fost ținută din scurt. „În copilărie, nu am avut o relație grozavă cu părinții mei pentru că ei m-au ținut într-un balon și nu m-au lăsat să ies la băut sau să merg la petreceri. Nu aveam prieteni și eram atât de protejată. Dar abia când au aflat despre fotografiile mele sexy, mi-am dat seama cât de narcisiști erau”, mai spune Teaa.

Tânăra a ales această cale, după ce a vândut fotografii cu ea în ipostaze sexy pe internet ca să se întrețină la facultate. Influencerița, care se mândrește acum cu aproape 500.000 de urmăritori pe Instagram, a postat inițial în lenjerie intimă și nuduri cu fața neclară, dar în curând a decis că nu există jumătăți de măsură în divertismentul pentru adulți.

Pe acelaşi subiect

Teaa nu le-a spus inițial părinților cu ce se ocupă, dar ulterior mama sa i-a descoperit adevărata sursă a venitului ei. „Am primit extrasele de cont la adresa mea de acasă și oricum aveau tendința să-mi deschidă poșta. Când mama a văzut veniturile de la o companie pe care nu o recunoștea, a căutat numele și a aflat că era un site pentru adulți. Era atât de supărată și părinții mi-au spus că dacă voi continua să o fac, nu mai eram fiica lor”, a povestit vedeta OnlyFans, care, după ce s-a gândit, a decis să se mute.

Din fericire, ea a găsit o plasă de siguranță emoțională în afara mamei și a tatălui ei. „Sora mea mi-a respectat cariera și m-a susținut”, a declarat Teaa. „O apreciez foarte mult pentru asta, deoarece ea nu m-a judecat niciodată și a fost un sprijin pe parcursul întregii încercări”.

După doi ani, Teaa a reușit să se împace cu ai ei. „Nu am vorbit o vreme, dar în cele din urmă mi-am dat seama că îmi doream o relație cu părinții mei, în ciuda tuturor lucrurilor, așa că i-am sunat și i-am întrebat dacă pot să-i tratez la cină de Ziua Mamei pentru a sărbători”, a mai spus Teaa. „Am reușit să ne împăcăm la cină și au spus că atâta timp cât sunt în siguranță și mulțumită de ceea ce fac, ei vor accepta. Sunt mult mai apropiat de ei decât am fost vreodată și ei pot vedea că sunt capabilă să mă întrețin”, a adăugat ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Renegată de părinți pentru cariera aleasă, o tânără a devenit milionară la doar 26 de ani. Jasmine Teaa spune că a ajuns să câștige un milion de dolari pe an