Antena Meniu Search
x

"Dumnezeu a decis să o ia lângă el". Moarte cumplită pentru o influenceriţă de 10 ani: Scuterul pe care se afla s-a izbit într-un autobuz

O influenceriţă de 10 ani din Columbia a murit într-un tragic accident rutier, după ce scuterul pe care se afla împreună cu mama sa a intrat în coliziune cu un autobuz, potrivit New York Post.

de Redactia Observator

la 21.09.2023, 12:24

"Dumnezeu a decis să o ia lângă el". Moarte cumplită pentru o influenceriţă de 10 ani: Scuterul pe care se afla s-a izbit într-un autobuz
"Dumnezeu a decis să o ia lângă el". Moarte cumplită pentru o influenceriţă de 10 ani: Scuterul pe care se afla s-a izbit într-un autobuz - Facebook

Yerley Lozada, care îşi încânta milioanele de urmăritori cu videoclipuri despre viaţa la ţară, a murit pe 12 septembrie într-un accident rutier. Vestea tragică a fost confirmată de fratele fetiţei. 

"Ne-a părăsit. Nu ne vine să credem. A continuat să facă videoclipuri până în ultima zi. Din păcate, Dumnezeu a luat-o lângă el. Ne este greu tuturor", a declarat tânărul pentru presa locală. 

Tragedia s-a petrecut marţi, pe 12 septembrie, în timp ce victima se afla pe scuter cu mama şi sora sa. Cele trei se îndreptau spre San Agustin. Potrivit primelor informaţii oferite de autorităţi, scuterul lor a intrat într-un autobuz, după ce i-au cedat frânele. 

Susa, aşa cum era cunoscută în mediul online, era urmărită de 170.000 de persoane pe TikTok şi Facebook. Fanii au fost devastaţi la aflarea veştii. "Odihneşte-te în pace, Susa. Zboară cât mai sus, te iubim enorm". 

"Un îngeraş plin de vise ne-a părăsit. Ne pare rău pentru întreaga familie, care mereu ne făcea să zâmbim. Ne va fi dor de Susa, videoclipurile nu vor mai fi la fel fără tine", au scris urmăritorii copilei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Dumnezeu a decis să o ia lângă el". Moarte cumplită pentru o influenceriţă de 10 ani: Scuterul pe care se afla s-a izbit într-un autobuz