Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ultimul mesaj lăsat de o influenceriţă celebră înainte să moară, răpusă de cancer. Nicky Newman avea doar 35 de ani

Nicky Newman, tânăra influencer care a cucerit inimile britanicilor şi a inspirat oameni de pretutindeni, a murit la 35 de ani, răpusă de cancer. Potrivit Daily Mail, era chiar boala despre care vorbea pe toate canalele, încurajând pacienţii diagnosticaţi cu cancer să nu renunţe la luptă şi să se bucure de viaţă. 

de Redactia Observator

la 19.09.2023, 16:21

Cunoscută pentru discursul său plin de curaj şi modul neînfricat de a-şi trăi viaţa, Nicky Newman, o influenceriţă din Surrey, Marea Britanie, a devenit o rază de speranţă pentru mulţi dintre urmăritorii săi de pe reţelele de socializare. Aceasta a pierdut, însă, lupta cu cancerul şi a murit la doar 35 de ani.

Nicky Newman a murit la 35 de ani

Soţul lui Nicky, Alex, a postat un mesaj emoţionant pe Instagram pentru a anunţa vestea cea tristă. Postarea a fost pregătită chiar de soţia lui, înainte să-şi dea ultima suflare: "Dacă citiţi acest mesaj, înseamnă că am murit. Am reuşit să scap 5 ani şi jumătate, nu e rău pentru cancer de sân în stadiul 4, nu? Nu am pierdut nimic. Cancerul a preluat într-un final controlul, ştiam cu toţii că asta avea să se întâmple. Nimeni nu e pregătit vreodată să audă aceste cuvinte, cu toţii ne credem indestructibili, visăm la un leac magic. Dar adevărul e că trăim tot viaţa de zi cu zi (însă mai scurtă). Vă iubesc, oameni frumoşi!"

Nicky Newman şi-a păstrat optimismul până în ultima clipă. Îşi încuraja urmăritorii să se bucure de viaţă în fiecare moment, indiferent de obstacolele şi greutăţile cu care se confruntă. Mai multe celebrităţi, inclusiv Amy Dowden şi Stacey Solomon, i-au adus un ultim omagiu englezoaicei

Pe acelaşi subiect

Tânăra a fost diagnosticată cu cancer în aprilie 2018, după ce a descoperit un nodul în timp ce făcea duş. Aceasta a mărturisit că a ştiut din prima clipă că nu au cum să fie veşti bune. În aceeaşi săptămână, femeia suferise şi un avort spontan.

Cancerul se răspndise deja în corpul ei, iar medicii i-au spus că boala e incurabilă. Însă viaţa a continuat să fie un loc al bucuriei pentru Nicky, care a postat totul pe Instagram. S-a căsătorit cu dragostea vieţii ei, Alex, iar abia cu o lună în urmă boala s-a înrăutăţit dramatic.

Mesajul postat de soţul ei, Alex

La scurt timp deupă trista veste, soţul lui Nicky, Alex, a postat un mesaj pe reţeaua de socializare: "Ce pot să mai spun? Soţia mea incredibilă a spus tot în ultima ei postare. Nicky m-a rugat să transmit mesajul ei. Pentru mine, a fost mai mult decât o iubită. Ne cunoaştem de la 14 ani şi am fost de-a lungul vieţii atraşi inexplicabil de puternic unul de celălalt. O uniune extrem de rară a sufletelor care erau menite, pur şi simplu, să devină unul singur."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Ultimul mesaj lăsat de o influenceriţă celebră înainte să moară, răpusă de cancer. Nicky Newman avea doar 35 de ani