Antena Meniu Search
x

Foto O influenceriţă de fitness a murit la 49 de ani, după ani de depresie. Adriana a fost găsită fără viaţă în casa ei din Brazilia

Influenceriţa braziliancă pe nume Adriana Thyssen a murit brusc la 49 de ani după ce aceasta împărtăşea de un an de zile cu milioane de oameni pe internet călătoria ei de a slăbi peste 100 de kg.

de Redactia Observator

la 20.09.2023, 11:24

Adriana încerca să inspire alţi oameni să aleagă un stil de viață sănătos. Cadavrul ei a fost găsit duminică în apartamentul ei. Adriana a fost înmormântată în statul ei natal, Minas Gerais, relatează The Sun. O femeie care pretinde că este verișoara Adrianei din São Paulo, a spus că influenceriţa, ca persoană publică, a fost agresată. "A fost puternică, mult, mult timp. Întotdeauna a căutat dragoste și a primit doar firimituri. Haterii au făcut deja prea multe, așa că în acest moment, cer tuturor compasiune, înțelegere și empatie”, a scris femeia, pe nume Amanda Lourenço.

Moartea influenței a fost anunțată printr-o postare pe contul de Instagram al brandului ei de îmbrăcăminte. „Cu profundă tristețe și regret, echipa noastră și familia noastră Blog da Drika și Drikas Store vă informează despre moartea dragei noastre Drika. În acest moment de durere, cerem rugăciunile și compasiunea tuturor”, apare într-o postare pe Instagram.

La momentul morții sale, Adriana se lăuda cu 1,7 milioane de urmăritori pe Facebook și conducea o firmă de îmbrăcăminte sportivă pentru femeile cu măsuri mai mari, denumită „Drikas Store”. Contul are aproape 76.000 de urmăritori pe Instagram.

Adriana a recunoscut anterior că s-a luptat cu greutatea ei încă de când era adolescentă. Într-o postare ea a scris: „Am început lupta pe 18.02.13, aveam 107 kg, nu eram însărcinată și nu mi-am făcut operaţie bariatrică. Eram șomeră și eu şi soțul meu aveam datorii la bancă”. Ea a adăugat că a încercat nenumărate diete și a fost „dependentă cronic de amfetamină timp de 18 ani”, ceea ce a condus-o într-o spirală a depresiei și alcoolismului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » O influenceriţă de fitness a murit la 49 de ani, după ani de depresie. Adriana a fost găsită fără viaţă în casa ei din Brazilia