Antena Meniu Search
x

Un tată a trei copii, înjunghiat pe o stradă din Marea Britanie: "Avem inimile sfâşiate după moartea sa"

Un tată a trei copii a murit după ce a fost înjunghiat pe o stradă, dintr-o suburbie liniştită. Familia vorbeşte despre bărbat ca fiind un soţ şi tată iubitor.

de Monica Palade

la 07.10.2021, 12:30

Poliţiştii au primit, marţi, mai multe telefoane în care li se spunea că un bărbat înarmat cu un cuţit atacă mai multe persoane în Walton Cardiff, Gloucestershir, puţin după ora 17.00.

Matthew Boorman, un tată a trei copii, în vârstă de 43 de ani, a murit în incident. Familia a ţinut să îi aducă un tribut: „Matthew era un soţ iubitor, un tată a trei copii superbi care îl iubeau şi cărora le va lipsi enorm. Era un unchi, frate şi fiu. Moartea lui atât de timpurie ne-a sfâşiat inimile”.

O campanie de strângere de fonduri pentru Sarah şi cei trei copii a reuşit să adune 5.000 de lire sterline. Vecinii îngroziți au declarat că localnicii înarmați cu arme au reușit să-l alunge pe suspect.

„Am auzit o mulțime de sirene și un prieten de-al meu plecase de la mine şi se întorcea acasă la el pe Snowdonia Road. L-a văzut pe bărbatul care stătea cu un cuțit plin de sânge. Erau oameni pe stradă cu bâte de cricket și crose de golf, probabil încercând să ajute. Oamenii au avut tentative să-l resusciteze, dar din păcate nu au funcționat”.

Pe acelaşi subiect

Un suspect arestat 

Un alt localnic a adăugat: „Auzi adesea că sunt zone cu arme ca în Hot Fuzz, dar este un șoc să vezi că așa ceva se întâmplă atât de aproape de locul în care locuieşti”.

Deputatul din Tewkesbury, Laurence Robertson, a scris pe Twitter: „Gândurile și rugăciunile mele se adresează familiei și prietenilor victimelor incidentelor de aseară din Walton Cardiff. Felicit serviciile de urgență pentru răspunsul rapid și încurajez pe oricine are informații să le ofere”.

Polițiștii au găsit, de asemenea, o femeie care a fost rănită la picior, precum și un bărbat cu plăgi grave.

Inspectorul șef Roddy Gosden a declarat: „Acesta a fost un incident oribil într-o zonă rezidențială liniștită. Înțelegem că cei care au văzut ce s-a întâmplat vor fi traumatizați și mulți din comunitatea locală vor fi supărați și îngrijorați. Astăzi și în următoarele zile, ofițerii echipei de poliție locală vor patrula în zonă pentru a vorbi despre preocupările oamenilor, vor oferi oamenilor sprijinul necesar și se vor asigura că se păstrează liniştea şi ordinea publică. Gândurile noastre în acest moment sunt cu familia bărbatului care a murit și cu cei răniți. Rudele apropiate primesc în prezent sprijin de la ofițerii noștri. Ancheta continuă și rugăm pe oricine care nu ne-a comunicat deja sau are înregistrări video despre incident este rugat să ne contacteze și să nu-l posteze pe social media”.

Polițiștii au confirmat că un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost arestat și rămâne în arest. Ei au adăugat că nu caută pe nimeni altcineva în legătură cu incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un tată a trei copii, înjunghiat pe o stradă din Marea Britanie: "Avem inimile sfâşiate după moartea sa"