Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr a murit strivit de balotieră, pe un câmp din Cluj. Băiatul avea doar 22 de ani

Moarte groaznică pentru un tânăr clujean, pe un câmp din localitatea Berindu, comuna Sânpaul. Băiatul a sfârșit la doar 22 de ani, după ce a fost prins într-un utilaj de făcut baloți.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.10.2021, 15:06

Vezi și

Alarma la 112 a fost dată astăzi, în jurul orei 11.55, fiind sesizat faptul că, pe o porțiune agricolă din localitatea Berindu, o persoană a fost surprinsă și accidentată de un utilaj agricol.

"La fața locului, polițiștii au identificat persoana, respectiv un tânăr de 22 de ani, din comuna Sânpaul, care, din nefericire, nu mai prezenta semne vitale. Acesta urmează a fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării necropsiei", au transmis reprezentanții IPJ Cluj prin intermediul unui comunicat obținut de reporterul Observator Alex Prunean.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc tragedia.

Un alt tânăr a murit strivit de balotieră, în Buzău

Pe acelaşi subiect

O tragedie asemănătoare cu cea din Cluj a avut loc într-un sat din Buzău, în urmă cu câțiva ani. Atunci, un tânăr de 27 de ani, care urma să se căsătorească, și-a găsit sfârșitul tot într-o balotieră. 

Era singur când s-a petrecut nenorocirea, aşa că a zăcut pe câmp, fără suflare, câteva ore, până când un localnic l-a descoperit într-o baltă de sânge.

Tânărul avea o mică afacere de familie, adică o fermă cu 800 de oi. A plecat cu tractorul şi balotiera pe terenul de la marginea localităţiii, dar nimeni nu ştie cum şi-a găsit sfârşitul strivit în utilajul agricol. Băiatul a zăcut prins între fiarele balotierei, până la lăsarea întunericului. Întâmplător, un localnic a trecut prin zonă. I s-a părut ciudat că utilajul este pornit, dar nimeni în preajmă. S-a apropiat şi aşa a descoperit tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un tânăr a murit strivit de balotieră, pe un câmp din Cluj. Băiatul avea doar 22 de ani