Antena Meniu Search
x

Bodyguardul care şi-a ucis iubita a făcut apel la condamnarea de 18 ani. Judecătorii elveţieni i-au dat în final o pedeapsă mai mare

Un bodyguard care a fost condamnat la 18 ani de închisoare după ce și-a sugrumat iubita și-a "mărit" sentința, după ce a făcut apel în instanță.

de Redactia Observator

la 01.12.2022, 15:44

Judecătorii elveţieni i-au dat în final o pedeapsă mai mare
Bodyguardul care şi-a ucis iubita a făcut apel la condamnarea de 18 ani - The Sun

Marc Schatzle, în vârstă de 33 de ani, a fost condamnat la închisoare cu executare în octombrie 2021 pentru că a ucis-o pe Anna Reed, în vârstă de 22 de ani, și a făcut apel împotriva sentinței și condamnării de 18 ani, luna trecută, potrivit The Sun.

Anna a fost găsită fără suflare în camera unui de hotel de lux din Lugano, Elveția, în urmă cu trei ani. În timpul procesului său, Marc, născut în Germania, și avocații săi au susținut că ea a murit în timpul unui joc erotic care a decurs prost. Ei au pledat ca sentința lui să fie schimbată în ucidere din culpă, ceea ce ar fi însemnat mai puțin timp după gratii. Cu toate acestea, în final Curtea de Apel din Lugano i-a majorat pedeapsa cu șase luni.

După ce-și va termina pedeapsa, va fi deportat și va avea interdicție în Elveția timp de 14 ani

În plus, instanța a decis că odată ce își va ispăși pedeapsa va fi deportat și va avea interdicție să intre în Elveția timp de 14 ani, în loc de cei 12 inițiali, ceea ce înseamnă că nu va putea să-și viziteze copilul. 

Pe acelaşi subiect

 „Ceea ce s-a întâmplat a fost un accident, nu mi-am dorit niciodată ca Anna să moară. În ciuda a ceea ce spune procurorul, i-am cerut scuze familiei Annei pentru că le-am cauzat atâta durere. Nu am făcut ceea ce spune acuzarea, a fost doar un accident banal, accept că i-am cauzat moartea din neatenție”, a spus Marc Schatzle.

A cunoscut-o pe Anna în Thailanda în februarie 2019 și ea a cheltuit 61.000 de dolari pentru el, plătind pentru hoteluri, restaurante și haine, cât timp au fost împreună. Tatăl ei, Clive, i-a făcut cadou o excursie în jurul lumii când aceasta a împlinit 21 de ani. Anna a moștenit, de asemenea, 300.000 de dolari de la mama ei, care a murit într-un accident în 2016.

Marc a susținut în instanță că Anna a murit după ce i-a pus un prosop în jurul gâtului în timp ce întrețineau relații sexule în baia hotelului în care erau cazați, în aprilie 2019.

Bărbatul a susținut că totul a fost un accident petrecut în timpul unui act sexual

Judecătorul Mauro Emani l-a catalogat însă drept „mincinos” și un om periculos” și l-a condamnat la 18 ani. La apelul de luna trecută, procurorul Petra Canonica Alexakis l-a acuzat pe bărbat, spunând că „minte de trei ani de zile” și că afirmațiile sale despre acel accident au fost nefondate.

 „Este un criminal și primul proces a confirmat acest lucru. În primul proces nu s-a crezut că a fost un joc erotic și un accident. Nu există nimic care să confirme versiunea lui despre evenimente și a refuzat să coopereze cu anchetatorii încă de la început”, a spus procurorul Petra Canonica Alexakis.

Ea a povestit cum cablul de la telefonul din camera lor a fost găsit rupt din perete de anchetatori, iar bărbatul a insistat că era deja rupt. „Știm că nu este adevărat, deoarece a comandat prin room service de la recepție, iar acest lucru a fost confirmat de personalul hotelului. În schimb, a rupt cablul, poate că Anna încerca să sune sau poate că a făcut-o pentru a o împiedica să ceară ajutor”, a spus femeia.

Procurorul a continuat subliniind că nu au existat răni pe pe bărbat care ar fi putut fi provocate de Anna, deoarece cântărea doar 55 kg față de greutatea lui de 105 kg, iar unghiile ei erau scurte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Bodyguardul care şi-a ucis iubita a făcut apel la condamnarea de 18 ani. Judecătorii elveţieni i-au dat în final o pedeapsă mai mare