Antena Meniu Search
x

Suferința unei mame, după ce fiul de 13 ani a murit după o supradoză de droguri, în Anglia. ”Nu-l voi vedea niciodată terminând școala, având o carieră”

O mamă și-a spus durerea după ce fiul ei de 13 ani, „cu sufletul pur”, a murit din cauza unei supradoze de droguri, în timp ce îi avertizează pe alți părinți să fie mai atenți la anturajul copiilor lor și la schimbările lor de comportament.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.08.2021, 15:26

Mehmet Altun, în vârstă de 13 ani, a murit după o supradoză de droguri
Suferința unei mame, după ce fiul de 13 ani a murit din cauza unei supradoze de droguri, în Anglia - Facebook

Mehmet Altun, în vârstă de 13 ani, a fost dus de urgență la spital după ce a fost găsit ”în stare extrem de gravă”, pe o stradă din Dorset, Anglia, pe 19 august. Un tânăr de 14 ani din Bournemouth a fost arestat ulterior sub suspiciunea că a furnizat adolescentului drogurile ce l-au împins la moarte, fiind eliberat apoi sub anchetă.

Deși familia băiatului de 13 ani așteaptă încă rezultatul autopsiei, poliția a spus că toate dovezile duc la faptul că adolescentul a murit din cauza unei supradoze de droguri.

Acum, cu inima frântă, mama băiatului, Aynur Altun, i-a adus un omagiu fiului său răposat și îi avertizează pe ceilalți părinți să-și verifice copiii.

Băiatul de 13 ani a murit din cauza unei supradoze de droguri

Pe acelaşi subiect

”Mehmet a fost întotdeauna un suflet pur. Oricine l-a cunoscut personal, indiferent dacă este vorba de familie sau prieten, ar spune că Mehmet nu a rănit niciodată o ființă vie”, a spus ea pentru Bournemouth Echo.

„Era speriat de câini și pisici și îmi era mereu alături, acasă sau când ieșeam afară”, a mai povestit femeia.

Ea a povestit cum singurul ei fiu visa să devină frizer, însă totul s-a spulberat cu o alegere greșită făcută în viață.

Mama dă vina pe anturaj pentru moartea fiului ei de 13 ani

Mama dă vina pe ”cultura drogurilor și a bandelor” în rândul tinerilor, pentru moartea singurului ei fiu.

„Ca mamă, mă adresez fiecărui părinte pentru a spune că trebuie să ne protejăm copiii. Rețelele de socializare sunt atât de periculoase și trebuie luate măsuri pentru a ne asigura că siguranța copiilor noștri este prioritatea noastră numărul unu. În calitate de părinți, este de datoria noastră să ne protejăm copiii. Nu stați liniștiți când asistați la lucruri de afară; dacă vedeți un tânăr care pare incomod sau îngrijorat, abordați-l și întrebați-l ce s-a întâmplat. (..) Mi-am pierdut singurul fiu, nu-l voi putea vedea niciodată terminând școala, mutându-se, având proprii copii, construindu-și o carieră”, a mai spus mama lui Altun Mehmet.

"Oamenii trebuie să înțeleagă că toți copiii sunt extrem de vulnerabili. Indiferent de felul în care crești un copil, indiferent dacă îl răsfăți cu dragoste sau aveți o relație strictă, copiii sunt ușor de impresionat de cei din afară", a adăugat Aynur.

"Pledez către toți tinerii care citesc acest mesaj, în special adolescenții, să vă țină familia aproape. Nu vă distanțați de ei, familia este singura care vă va putea proteja vreodată. S-ar putea să crezi că ai totul sub control, dar oricât de atent crezi că ești, această cultură nu este răspunsul sau soluția la niciuna dintre problemele tale. Caută sprijin din partea familiei tale, ei sunt singurii care chiar vor fi lângă tine”, a mai spus ea.

Poliția din Dorset cercetează ultimele clipe de viață ale lui Mehmet și a făcut apel la oricine ar putea avea informații despre ceea ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Suferința unei mame, după ce fiul de 13 ani a murit după o supradoză de droguri, în Anglia. ”Nu-l voi vedea niciodată terminând școala, având o carieră”