Antena Meniu Search
x

Tânără asistentă medicală, găsită fără viață în casa sa din Uk. Mesajul care prevestea tragedia: "Nu trăiesc, doar supraviețuiesc. E trist"

Și-a dedicat toată viața pentru a îi ajuta pe ceilalți. O tânără asisentă medicală, în vârstă de doar 24 de ani, a fost găsită fără suflare în casa sa. Familia și prietenii, devastați de veste, au adus zeci de omagii pentru ca toată lumea să știe cât de iubită și apreciată a fost.

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 12:26

Amber Sugden, care a fost iubită de pacienți și de personalul de la Spitalul Universitar James Cook din Middlesbrough, a murit, din păcate, pe 27 februarie. Tânăra de 24 de ani a lucrat ca asistentă medicală în ultimii patru ani și chiar a câștigat un premiu pentru dedicarea ei de a-i ajuta pe ceilalți în timpul pandemiei de Covid, relatează Mirror.

Moartea ei a zguduit întreaga comunitate, care a descris-o drept „sufletul petrecerii”. Într-un mesaj sfâșietor, părinții lui Amber, Jo Thompson și Matty Sugden, au spus că era o femeie căreia îi plăcea să-i ajute pe ceilalți.

Cu doar câteva zile înainte de tragedie, tânăra a distribuit un mesaj tulburător pe pagina sa de Facebook. "E trist când ajungi în punctul în care literalmente ești doar aici. Te trezești și e ca o repetare a fiecărei zile. Nimic nu se schimba, e tot la fel. Te trezești și doar te împrăștii ca să termini ziua, doar ca să o faci din nou a doua zi. Nu trăiesc, doar supraviețuiesc în acest moment."

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prietenii și familia au lăsat zeci de mesaje pentru tânăra care s-a stins mult prea devreme

Era uimitoare, o fată frumoasă pe dinăuntru și pe dinafară. A muncit din greu. Suntem în stare de șoc și nu ne vine să credem că a plecat. Era frumoasă în mod natural și avea totul pus la punct. Era pachetul complet, avea întotdeauna unghiile și părul făcute și era atât de inteligentă, o elevă de nota 10. Era într-adevăr minunată. Ne-au sunat atât de mulți oameni, de la vechii ei angajatori, până la profesorii ei de școală. Toți cei suficient de norocoși să o fi întâlnit ne-au contactat”, a spus Jo Thompson.

Familia lui Amber a spus că era foarte populară, iar prietenii ei erau “frații ei de suflet”.  „Era cea mai drăguță fată, făcea tot posibilul să ajute pe oricine. Era altruistă și nu și-a dorit niciodată nimic în schimb, ci doar să ajute oamenii”, a continuat Jo, mama fetei.

Ai fost întotdeauna lumina și sufletul petrecerii. Nu voi uita niciodată râsetele pe care le-am avut.”

Cel mai frumos suflet din cameră, pe care toată lumea l-a iubit și l-a prețuit. Ai fost una la un milion”.

„Era plină de culoare, era strălucitoare”.

Sunt doar câteva dintre mesajele lăsate în urma tinerei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Tânără asistentă medicală, găsită fără viață în casa sa din Uk. Mesajul care prevestea tragedia: "Nu trăiesc, doar supraviețuiesc. E trist"