Antena Meniu Search
x
LIVE

Video "Nu te grăbi, mi-e frică!" Două fete au murit pe loc într-un BMW 420 zdrobit de copac, pe un drum din Treviso, în Italia

Două tinere, cu vârste de 17 și 19 ani, și-au pierdut viața într-un accident de groază, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce BMW-ul în care se aflau împreună cu iubiții lor a intrat cu viteză într-un copac, în zona Treviso din Italia. La trei zile după tragedie, în anchetă apar detalii înfiorătoare.

De Veronica Micu la 07.03.2023, 11:00

Fetei de 17 ani, Barbara Brotto, îi era frică de viteză.

La volanul BMW-ului care s-a făcut praf într-un copac, pe marginea unui unui drum din Gorgo di Monticano, o comună din provincia Treviso, regiunea Veneto, Italia, era iubitul prietenei sale, Eralda Spahillari, de 19 ani, care a murit și ea în accident.

Cu doar câteva săptămâni înainte de accidentul teribil care i-a luat viața, Barbara a postat un videoclip pe Tik Tok, în care își ruga iubitul să nu șofeze cu viteză. În filmare, scrie Today.it, vedem o mașină albastră care este pe cale să depășească o alta: "Mamma mia, ce înfricoșător", a exclamat tânăra, descriind "o plimbare obișnuită cu mașina, alături de iubitul meu".

Pe acelaşi subiect

În povestea ei, tânăra de 17 ani își certa iubitul, spunându-i: "Nu voi mai urca niciodată în mașină cu tine", pentru ca apoi să-l ierte.

În lumina celor întâmplate sâmbătă noapte, filmulețul ne pune pe gânduri, scriu jurnaliștii italieni, care țin însă să precizeze că BMW-ul 420 în care au murit cele două fete nu era condus de iubitul Barbarei, ci de un alt tânăr, Mikele Tatani, iubitul celeilalte tinere decedate, Eralda Spahillari. La această oră, Tatani, în vârstă de 19 ani, este internat la spitalul Ca' Foncello din Treviso. Băiatul este pe secția de Terapie Intensivă, în stare foarte gravă, iar medicii fac tot posibilul pentru a-l salva. 

Daniel Castelli, iubitul de 18 ani al Barbarei, a scăpat și el cu viață din accident și este internat la Mestre. Duminică a fost supus unei operații, iar starea lui pare să se amelioreze considerabil. 

Filmul tragediei cu BMW din Treviso

Accidentul a avut loc pe un drum drept. În spatele BMW-ullui era un Volkswagen Polo, în care se aflau patru prieteni care, se pare, ar fi trebuit să petreacă seara alături de victimele tragediei. Potrivit unei reconstrucții inițiale, BMW-ul ar fi depășit Polo-ul cu o viteză considerabilă, cu mult peste limitele care în acea secțiune sunt de 50 km/h. În timpul depășirii, șoferul ar fi pierdut controlul volanului, mașina a început să derapeze, a intrat pe sensul opus și s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului. În urma impactului înfiorător, Barbara și prietena ei Eralda au murit pe loc

Șoferul BMW-ului, în vârstă de 19 ani, și prietenul său de aceeași vârstă, care a condus Volkswagen-ul Polo, sunt cercetați de parchetul Treviso pentru omor rutier. În ceea ce-l privește cel de-al doilea, acesta ar mai putea fi acuzat și de fugă de la locul accidentului. După ce a dat alarma, el și ceilalți tineri din Polo s-au făcut nevăzuți. 

Au fost găsiți de carabinieri mai târziu, cei patru fiind martori cruciali ai celor întâmplate. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » "Nu te grăbi, mi-e frică!" Două fete au murit pe loc într-un BMW 420 zdrobit de copac, pe un drum din Treviso, în Italia