Antena Meniu Search
x

Două surori au murit la doar câteva săptămâni distanță una de cealaltă. Vor fi înmormânate împreună: "Sperăm să aveți cele mai bune paturi din rai"

Dumnezeu le-a unit, iar soarta a decis să nu le despartă. Este destinul tragic a două surori, care au murit la doar câteva săptămâni una de cealaltă. Sfâșiată de durere, familia a decis să le îngroape pe cele două împreună.

de Redactia Observator

la 07.03.2023, 09:52

Vor fi înmormânate împreună
Două surori au murit la doar câteva săptămâni distanță una de cealaltă - Facebook / Shavanna Levi Thomson / Shaunie Thomson

Shaunie, care era mamă a doi copii, în vârstă de 26 de ani, a murit brusc pe 12 februarie. Ziua de vineri, însă, 3 martie, avea să aducă din nou durere în sufletele celor din familie, după ce și Shavanna, în vârstă de 21 de ani, s-a stins din viață, relatează Mirror.

Fetele au murit la doar câteva săptămâni distanță

La doar câteva zile după ce și-a pierdut sora, Shavanna a postat în mediul online un mesaj prin care își exprima durerea pe care o simte. Prietenii lui Shaunie și Shavanna au spus că a fost „cea mai oribilă veste pe care o poate primi orice familie”

Familia a luat decizia de a înmormânta ambele fete împreună, ceea ce în cel mai rău moment al vieții lor va fi, de asemenea, dificil. Fetelor, sperăm să aveți cele mai bune paturi din rai pentru totdeauna #26 #21”, s-a scris pe platforma de strângere de fonduri, GoFundMe.

Pe acelaşi subiect

În weekend, vestea morții Shavannei a stârnit o rafală de omagii pentru ambele surori.

Amândo ați fost luati de lângă noi prea curând. Vă iubesc pe amândouă pentru totdeauna și îmi va fi dor de voi, chiar nu pot să cred că am pierdut tot ce este mai bun din lume”, a scris un membru al familiei.

Viața este uneori nedreaptă. Acum sunteți din nou împreună” , a scris un prieten al fetelor.

 „Nu pot să cred că amândoați plecat în decurs de 3 săptămâni.Cel puțin rămâneți împreună, ca întotdeauna!”, a scris o altă rudă.

O purtătoare de cuvânt a poliției din Scoția a confirmat decesele.

O femeie de 26 de ani a fost găsită moartă într-un apartament din Granton Medway, Edinburgh, pe 12 februarie 2023. O femeie de 21 de ani a murit într-un apartament de pe Cameron House Avenue, Edinburgh, pe 3 martie 2023”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Două surori au murit la doar câteva săptămâni distanță una de cealaltă. Vor fi înmormânate împreună: "Sperăm să aveți cele mai bune paturi din rai"