Antena Meniu Search
x

Foto Tragedie fără margini după ce o adolescentă şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident pe o autostradă din UK. Părinţii sunt îngenunchiaţi: „Dormi în pace scumpo”

Tragedie cumplită pentru o întreagă familie, după ce o elevă de 14 ani a murit în urma unui accident teribil pe o autostradă din Scoţia. Părinţii i-au anunţat pierderea printr-un omagiu emoţionant.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.10.2021, 16:21

Hana Mabrouk, în vârstă de 14 ani, a murit în spital la o săptămână după ce a fost implicată într-un accident teribil pe autostradă la data de 17 octombrie. Două autovehicule s-au ciocnit atunci în intersecţia a M8, lângă Whitburn, West Lothian. Doi adulţi au fost de asemenea spitalizaţi, iar un băieţel de 6 ani, implicat în accident, luptă încă pentru supravieţuire.

Mesaje de adio pentru eleva de 14 ani

Omagii emoţionante i-au fost aduse Hanei împreună cu mesaje de consolare pentru familia frântă de durere. Înmormântarea adolescentei este programată să aibă loc mâine la Glenrothes, Fife, părinţii anunţând că toți cei care doresc să participe sunt bineveniți.

„Cu cea mai grea inimă scriu acest mesaj în numele lui Rasha El Talli și Micheal. Ei ar dori ca toată lumea să știe că scumpa lor fiică Hana a murit, din păcate, ieri. Datorită religiei musulmane, Hana va fi înmormântată curând. Ultimele detalii vor fi confirmate, procesiunile urmând să aibă loc miercuri, 27 octombrie. Rugăciunile vor avea loc la moscheea din Glenrothes la ora 13:45. Cei care doresc să participe sunt rugaţi să ajungă la moschee la ora 13:30. Rugăm doamnele şi domnişoarele să poarte un batic la intrarea în moschee. Hana va fi apoi înmormântată la cimitirul MethilMill și din nou toată lumea este binevenită. Această oră nu a fost încă confirmată, dar va fi între orele 14.30-15.30. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele amabile, dragostea și sprijinul oferit familiei, Rasha, Michael și Zane. Este un lucru de apreciat şi ne arată cât de specială era Hana pentru atât de mulţi oameni”, a transmis într-o postare emoționantă pe Facebook, un prieten de familie a mamei, Rasha El Talli, relatează The Sun.

Pe acelaşi subiect

„Îmi frânge inima să aud aşa ceva, o familie atât de uimitoare. Ne va fi extrem de dor de fetiţa aceasta minunată”, a comentat cineva, în timp ce o altă persoană şi-a prezentat condoleanţele: „ODihnă veşnică fată frumoasă”. Şi un membru al familiei a transmis: „Dormi în pace scumpa mea”

Incidentul şocant a avut loc după ce un Ford Focus şi un Volkswagen Golf s-au ciocnit pe autostradă. Drumul a fost închis aproape 5 ore. Ofiţerii continuă să cerceteze pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzeşe producerii tragediei şi face un apel la populaţie, în cazul şoferilor care au văzut ce s-a întâmplat sau care au surprins momentul pe camerele video de bord, să se prezinte la secţie.

„Fata de 14 ani se numeşte Hana Mabrouk. Familia ei a fost informată şi a cerut ca intimitatea lor să fie respectată în acest moment trist. Ofițerii continuă să facă apel la orice martor al accidentului. Oricine are informații ar trebui să contacteze 101 cu referința 1158 din 17 octombrie”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Scoţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Tragedie fără margini după ce o adolescentă şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident pe o autostradă din UK. Părinţii sunt îngenunchiaţi: „Dormi în pace scumpo”