Antena Meniu Search
x

Turista violată pe o plajă din Grecia face noi dezvăluiri, după ce tatăl ei a fost reţinut. Imaginile de pe camere contrazic mărturia

Un incident şocant a fost raportat pe o plajă din Grecia, ţara unde mii de români pleacă în vacanţă în timpul sezonului estival. Un turist britanic în vâstă de 62 de ani este acuzat că şi-a violat propria fiică, pe o plajă izolată din Insula Creta. Bărbatul a fost arestat de poliţişti, după ce victima agresiunii sexuale a fost găsită într-o stare cumplită, abandonată printre stânci. Deşi imaginile filmate de camerele de supraveghere par să confirme scenariul de coşmar, declaraţiile femeii întorc din drum ancheta. Mai mult, aceasta are cuvinte dure la adresa autorităţilor din Grecia.

de Redactia Observator

la 15.06.2022, 15:42

Plajă din Grecia
Femeia a fost violată pe o plajă din Grecia, iar tatăl ei e principalul suspect - Profimedia (scop ilustrativ)

Nici morala, nici conştiinţa de tată şi nici vârsta înaintată nu l-ar fi împiedicat pe un turist britanic de 62 de ani să se abţină de la o faptă cumplită. Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii din Grecia după ce au ieşit la iveală dovezi că şi-ar fi abuzat sexual propria fiică, pe o plajă retrasă din Insula Creta. 

Femeie violată pe o plajă din Grecia. Tatăl e principalul suspect

După ce a pierdut şirul paharelor de alcool consumate într-un bar grecesc alături de femeie, englezul ar fi început să dea semne de "comportament indecent". Totul pentru ca ulterior să se dezlănţuie Iadul pentru cea care i-a devenit victimă. Agresată şi plină de vânătăi, fiica bărbatului a fost descoperită mai târziu printre stânci, parţial acoperită de ramuri rupte din copaci. Turistul, al cărui nume nu a fost făcut public, a fost arestat duminică, la două zile după ce femeia a depus o plângere la poliţie, reclamând atacul ce ar fi putut fi săvârşit chiar de cel pe care-l numea "tată". 

Victima abuzului le-a mărturisit oamenilor legii că era foarte beată şi că nu-şi aminteşte decât momentul în care agresorul, îmbrăcat în alb, la fel ca tatăl ei, s-a năpustit asupra sa. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la bar fac puţină lumină în cazul misterios. Bărbatul a fost filmat în timp ce arată "gesturi obscene" şi îi face avansuri făţişe fiicei sale, urmărind-o apoi în beznă. Însă femeia de 33 de ani a declarat ulterior că e imposibil ca violatorul să fie propriul său tată, care s-ar fi aflat deja în camera de hotel în momentul atacului. Englezoaica îi acuză acum pe poliţişti că îl lasă pe adevăratul atacator să umble nestingherit, în libertate, anchetând suspectul greşit.

Primele declaraţii ale femeii agresate. Contrazice dovezile de pe camere

Luni, bărbatul de 62 de ani s-a înfăţişat pentru prima oară în faţa instanţei de judecată, iar o analiză ADN va clarifica dacă este sau nu vinovat de viol. Potrivit legii din Grecia, procesul se va desfăşura în următoarele 18 luni. Victima susţine că e "100% convinsă" că tatăl ei nu ar face ceva "atât de dezgustător", însă oamenii legii nu sunt de aceeaşi părere. "Este o situaţie incredibil de stresantă, o adevărată traumă. Dar am încredere că există speranţă pentru noi", a mărturisit ea, potrivit Mirror. "Vreau să ne întoarcem în Marea Britanie cât de curând posibil", a adăugat femeia, care critică modul în care a fost tratat cazul de autorităţile din Creta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Turista violată pe o plajă din Grecia face noi dezvăluiri, după ce tatăl ei a fost reţinut. Imaginile de pe camere contrazic mărturia