Antena Meniu Search
x

Video Crimă filmată de camerele de supraveghere. Un deținut a fost executat în fața unei închisori din Italia

Scene șocante filmate de camerele de supraveghere, în fața închisorii din Foggia, un oraș aflat în sud-estul Italiei. Un deținut care executa o pedeapsă în regim semideschis a fost executat în momentul în care s-a întors la penitenciar.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.05.2022, 14:25

Crimă filmată de camerele de supraveghere. Un deținut a fost executat în fața unei închisori din Italia - captura video Corriere TV

Alessandro Scrocco, un deținut în vârstă de 32 de ani, a fost ucis în fața penitenciarului din Foggia, acolo unde ispășește o pedeapsă definitivă de 15 ani pentru crimă. Tânărul executa pedeapsa în regim semideschis, ceea ce înseamnă că putea munci în afara penitenciarului, între anumite ore, dar avea obligația să revină zilnic la locul de detenție, unde rămânea peste noapte.

Deținutul a fost executat în mașină, în fața închisorii din Foggia

În seara de marți, 17 mai, o cameră de supraveghere l-a surprins pe Alessandro Scrocco în momentul în care se întoarce cu mașina la penitenciar. În înregistrare se vede cum asasinul stă ghemuit în spatele unui alt autoturism, iar în momentul în care tânărul de 32 de ani parchează mașina, atacatorul îl execută cu patru focuri de armă.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

După atac, individul se urcă la bordul unei mașini de culoare închisă, care era parcată la mică distanță de cea a victimei, și se face nevăzut. Filmarea, care surprinde crima, a fost publicată de Corriere TV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Crimă filmată de camerele de supraveghere. Un deținut a fost executat în fața unei închisori din Italia