Antena Meniu Search
x

Motociclist mort la 10 minute după revederea emoţionantă cu tatăl său, cu care nu mai vorbise de 35 de ani. A lăsat în urmă doi fii şi un nepot de doar 12 zile, în Marea Britanie

Un bărbat de 56 de ani, pasionat de motociclism, a murit într-un accident bizar, explicat doar printr-un moment de neatenţie, după ce cu 10 minute în urmă participase la o reuniune emoţionantă de familie. Printr-un apel video, Paul Cowell şi-a revăzut tatăl pentru prima oară în 35 de ani, iar cei doi fii, ajunşi deja la vârsta adultă, şi-au cunoscut în sfârşit bunicul. Acum, familia se va aduna cu un prilej tragic, după decesul bărbatului.

de Redactia Observator

la 05.10.2021, 15:21

Paul Cowell, alături de partenera sa, Nicole, pe motocicleta lui preferată
Paul Cowell, alături de partenera sa, Nicole, pe motocicleta lui preferată - Demi Ramshaw / Mirror

Paul Cowell, în vârstă de 56 de ani, a murit într-un accident cumplit de motocicletă, la doar 10 minute după revederea emoţionantă cu tatăl său - prima convorbire a celor doi după 35 de ani. Victima, la rândul său tată a doi copii, ar fi fost orbită de lumina soarelui preţ de câteva secunde, moment în care s-a izbit de o rulotă, pe Isle of Man din Marea Britanie.

Mort la 10 minute după revederea emoţionantă cu tatăl său

Fiica sa vitregă, Demi Ramshaw, de 22 de ani, a mărturisit că Paul Cowell şi-a pierdut viaţa la doar 10 minute după ce încheiase apelul video cu tatăl acestuia, pe care nu-l mai văzuse de 35 de ani. "Şi-a sunat cei doi fii pe Facetime, pentru a-şi cunoaşte în sfârşit bunicul, iar apoi a continuat drumul, pentru a vizita locul în care a fost răspândită cenuşa mamei sale, aproape de Mountain Road", a povestit tânăra, potrivit Mirror. "Eu şi partenerul meu, Danny, abia ce am devenit părinţi. Avem un bebeluş de 12 zile pe care (victima n.r.) nu a apucat să îl vadă decât o dată. Este absolut tragic. Cred că partenera sa, Nicola, este în stare de şoc", adaugă ea, vorbind despre femeia care i-a fost alături lui Cowell în ultimii 16 ani.

Familia celui decedat încearcă să aducă trupul neînsufleţit înapoi acasă, în Fleetwood, pentru înmormântare, dar costurile sunt greu de suportat. Au lansat chiar şi o strângere de fonduri, unde oamenii sunt invitaţi să-i ajute cu bani. Paul a lăsat în urmă doi fii, Daniel (32 de ani) şi Darren (29 de ani), dar şi o fiică vitregă - Demi (22 de ani).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Motociclist mort la 10 minute după revederea emoţionantă cu tatăl său, cu care nu mai vorbise de 35 de ani. A lăsat în urmă doi fii şi un nepot de doar 12 zile, în Marea Britanie