Meniu
Search
x

Un tată erou a murit salvându-l pe fiul său de 4 ani, după ce caiacul s-a răsturnat, în Australia: ”Te vom iubi mai mult decât toate stelele de pe cer”

Un tată din Australia și-a dat viața pentru fiul lui de 4 ani, cu care se afla împreună într-un caiac care s-a răsturnat, în Gwandalan. Printr-un gest eroic, bărbatul de 33 de ani a reușit să-și scoată copilul din caiac și să-l țină la suprafața apei, însă el a murit înecat.

De Ana Maria Ghiarasim la 04.10.2021, 17:46

Peter Finch, în vârstă de 33 de ani, a reușit să-și țină fiul deasupra apei până când mai multe persoane aflate pe mal au văzut ce se întâmplă și au sărit în ajutorul lor. 

Oamenii au reușit să-i aducă la mal pe tată și pe fiul lui de patru ani, însă în ciuda tuturor eforturilor depuse de paramedici, Peter a fost imposibil de resuscitat. 

Mesajul emoţionant transmis de soţia bărbatului care a murit salvându-și fiul

Soția sa, Natalie, a adus un omagiu soțului ei de peste 17 ani într-o postare emoționantă pe Facebook - numindu-l „erou”.

Pe acelaşi subiect

„Peter, soțul meu, iubitul meu, cel mai bun prieten al meu, partenerul meu, eroul meu, nu știu cum să trăiesc viața fără tine! Ai fost stânca mea în ultimii 17 ani și jumătate. Nimeni nu mi-a fost vreodată alături așa cum mi-ai fost tu. Ai fost cel mai uimitor, distractiv, iubitor și frumos tătic. Promit că copiii vor ști întotdeauna cât de minunat ai fost, eroul nostru. Eu și copiii te vom iubi pentru totdeauna, până la lună și înapoi, mai mult decât toate stelele de pe cer”, a scris soția lui, potrivit The Sun.

Sora lui Peter a adăugat, de asemenea, că fratele ei era „blând și amabil” și era devotat soției și copiilor săi.

Bărbatul era tată pentru doi copii

Pe măsură ce anchetatorii încearcă să stabilească ce s-a întâmplat de fapt, NSW Ambulance spune că bărbatul de 33 de ani a făcut tot posibilul pentru a-și salva fiul de la înec.

Se pare că bărbatul l-a ținut în mod eroic pe tânărul băiat deasupra apei când s-au răsturnat, salvându-i viața”, a declarat inspectorul de ambulanță NSW Andrew Craig.

„Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de martori și paramedici, bărbatul nu a putut fi reînviat. A fost o scenă foarte emoționantă, iar martorii au făcut o treabă excelentă în acordarea primului ajutor pacientului, până la sosirea paramedicilor”, a mai spus Andrew Craig. 

O pagină GoFundMe a fost lansată acum pentru a ajuta soția și copiii bărbatului să treacă prin „cel mai dur moment din viața lor”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Un tată erou a murit salvându-l pe fiul său de 4 ani, după ce caiacul s-a răsturnat, în Australia: ”Te vom iubi mai mult decât toate stelele de pe cer”