Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă a murit de cancer, după ce medicii i-au spus în mod repetat că are indigestie: ”Mama mea a murit încet”

O mamă căreia medicii i-au spus în mod repetat că are indigestie a murit la două zile după s-a descoperit că, de fapt, suferea de cancer. ”A existat în mod clar o problemă mai mare care a fost ratată și trecută cu vederea", spune fiica ei, la câteva luni de la pierdere.

De Ana Maria Ghiarasim la 02.10.2021, 14:59

Carol Moyse, în vârstă de 63 de ani, a fost diagnosticată cu indigestie de mai multe ori înainte ca un medic să-și dea seama că are limfom non-Hodgkin, pe 1 aprilie a acestui an.

Femeia, din Scunthorpe, Marea Britanie, a murit două zile mai târziu, familia ei neputând să o vadă din cauza restricțiilor Covid. Devastată, fiica ei, Tracey Moyse, a spus că au existat întârzieri în diagnosticarea mamei ei. 

„Mamei i s-a pus diagnosticul de mai multe ori ca fiind indigestie atunci când, de fapt, a fost limfom”, a spus ea. "Ea a început să se simtă slăbită în februarie, iar medicii i-au spus că are infecție urinară. Dar a existat în mod clar o problemă mai mare care a fost ratată și trecută cu vederea", a mai spus fiica lui Carol, scrie The Sun.

Mama a fost diagnosticată târziu cu limfom

Pe acelaşi subiect

Tracey a explicat că limfomul poate fi diagnosticat greșit și că, de regulă, e depistat când e într-un stadiu avansat. 

"Lăsată netratată, boala este mortală. Dar când este tratată, există șanse de supraviețuire de 85%", a spus ea.

Carol a fost internată la Spitalul General Scunthorpe pe 10 martie. „Chiar înainte de a merge la spital, medicii i-au spus că trebuie să ia două comprimate pentru indigestie și Gaviscon în acea noapte. Privind în restrospectivă, mama a murit încet. A fost transferată la Spitalul Castle Hill în Vinerea Mare și a murit a doua zi”, a spus fiica femeii.

Fiica femeii s-a implicat în ajutorarea bolnavilor de cancer, după tragedie

Tracey a descris-o pe mama ei ca fiind „stânca” ei, adăugând că nu a petrecut niciodată Crăciunul fără ea.

"Când se spune că mama îți este cea mai bună prietenă, e perfect adevărat. Ea a fost cea mai bună prietenă a mea. Ea a fost stânca pe care m-am bazat pentru toate lucrurile în viață", a spus ea.

După moartea mamei sale, Tracey a reușit să strângă 10.000 de lire sterline pentru Hope House - o organizație caritabilă formată din supraviețuitori ai bolii, profesioniști și voluntari care ajută familiile care au nevoie de sprijin după un diagnostic de cancer.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O mamă a murit de cancer, după ce medicii i-au spus în mod repetat că are indigestie: ”Mama mea a murit încet”