Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă a murit de cancer, după ce medicii i-au spus în mod repetat că are indigestie: ”Mama mea a murit încet”

O mamă căreia medicii i-au spus în mod repetat că are indigestie a murit la două zile după s-a descoperit că, de fapt, suferea de cancer. ”A existat în mod clar o problemă mai mare care a fost ratată și trecută cu vederea", spune fiica ei, la câteva luni de la pierdere.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.10.2021, 14:59

Carol Moyse, în vârstă de 63 de ani, a fost diagnosticată cu indigestie de mai multe ori înainte ca un medic să-și dea seama că are limfom non-Hodgkin, pe 1 aprilie a acestui an.

Femeia, din Scunthorpe, Marea Britanie, a murit două zile mai târziu, familia ei neputând să o vadă din cauza restricțiilor Covid. Devastată, fiica ei, Tracey Moyse, a spus că au existat întârzieri în diagnosticarea mamei ei. 

„Mamei i s-a pus diagnosticul de mai multe ori ca fiind indigestie atunci când, de fapt, a fost limfom”, a spus ea. "Ea a început să se simtă slăbită în februarie, iar medicii i-au spus că are infecție urinară. Dar a existat în mod clar o problemă mai mare care a fost ratată și trecută cu vederea", a mai spus fiica lui Carol, scrie The Sun.

Mama a fost diagnosticată târziu cu limfom

Pe acelaşi subiect

Tracey a explicat că limfomul poate fi diagnosticat greșit și că, de regulă, e depistat când e într-un stadiu avansat. 

"Lăsată netratată, boala este mortală. Dar când este tratată, există șanse de supraviețuire de 85%", a spus ea.

Carol a fost internată la Spitalul General Scunthorpe pe 10 martie. „Chiar înainte de a merge la spital, medicii i-au spus că trebuie să ia două comprimate pentru indigestie și Gaviscon în acea noapte. Privind în restrospectivă, mama a murit încet. A fost transferată la Spitalul Castle Hill în Vinerea Mare și a murit a doua zi”, a spus fiica femeii.

Fiica femeii s-a implicat în ajutorarea bolnavilor de cancer, după tragedie

Tracey a descris-o pe mama ei ca fiind „stânca” ei, adăugând că nu a petrecut niciodată Crăciunul fără ea.

"Când se spune că mama îți este cea mai bună prietenă, e perfect adevărat. Ea a fost cea mai bună prietenă a mea. Ea a fost stânca pe care m-am bazat pentru toate lucrurile în viață", a spus ea.

După moartea mamei sale, Tracey a reușit să strângă 10.000 de lire sterline pentru Hope House - o organizație caritabilă formată din supraviețuitori ai bolii, profesioniști și voluntari care ajută familiile care au nevoie de sprijin după un diagnostic de cancer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O mamă a murit de cancer, după ce medicii i-au spus în mod repetat că are indigestie: ”Mama mea a murit încet”