Antena Meniu Search
x

Un tată i-a spart capul unui pastor şi l-a învineţit, după ce l-a surprins atingându-i fiul într-un mod nepotrivit

Un preot local a fost arestat de poliţia din Oklahoma, dar nu înainte să fie confruntat şi bătut zdravăn de un adult care l-a acuzat că a atins în mod nepotrivit un băiat, într-o staţie de autobuz.

de Redactia Observator

la 18.11.2021, 12:31

Un tată i-a fracturat craniul unui pastor, după ce l-a surprins atingându-i fiul într-un mod nepotrivit
Un tată i-a fracturat craniul unui pastor, după ce l-a surprins atingându-i fiul într-un mod nepotrivit - Oklahoma City Police Department

Conform poliţiei din Oklahoma City, un adult l-a văzut şi înregistrat pe Michael Eric Coghill, în vârstă de 33 de ani, atingând un copil de 9 ani în mod nepotrivit, în timp ce minorul şi alţi tineri aşteptau autobuzul şcolar într-o staţie din sud-vestul oraşului.

Coghill a fost identificat ca fiind pastor la Lakehoma Church of Christ din Mustang. După arestarea sa, biserica a dat un comunicat pe pagina de Facebook spunând că acesta nu mai lucrează acolo.

Conform poliţiei, martorul le-a spus că un copil a povestit cum un alergător care trecea prin staţia de autobuz se oprea şi atingea tinerii în timp ce aceştia aşteptau maşina. Bărbatul a spus că copilul i-ar fi relatat că a fost atins pe spate şi nu i-a plăcut. Martorul a povestit poliţiei că a decis apoi să îşi parcheze maşina lângă staţia de autobuz să verifice cele spuse de copil. Acesta l-a văzut pe Coghill alergând pe lângă staţie înainte să sosească copiii, după care a revenit şi a atins un copil.

Bărbatul a încercat să fugă

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a înregistrat întâlnirea înainte să îl confrunte pe Coghill. Când acesta a încercat să fugă, martorul l-a reţinut fizic până la sosirea poliţiei. A izbucnit şi o altercaţie între cei doi, iar Coghill a fost în cele din urmă pus la pământ de acuzatorul său.

Rănile produse pastorului au fost suficient de severe cât să îi provoace o fractură craniană. Bărbatul a fost apoi arestat şi acuzat de "acte indecente la adresa unui copil".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Un tată i-a spart capul unui pastor şi l-a învineţit, după ce l-a surprins atingându-i fiul într-un mod nepotrivit