Antena Meniu Search
x

Profesoară prinsă când abuza sexual o fată de 15 ani, la ea în mașină. Soțul femeii a denunțat-o la poliție, în UK

O profesoară căsătorită care a abuzat sexual o minoră în mașina ei a fost închisă după ce soțul ei a sunat la poliție. Aimee Jones, în vârstă de 35 de ani, din Marea Britanie, a instigat la o relație sexuală cu o adolescentă de 15 ani și și-a mințit soțul că are o aventură cu o femeie adultă.

de Redactia Observator

la 17.11.2021, 12:27

Profesoară prinsă când abuza sexual o fată de 15 ani, la ea în mașină. Soțul femeii a denunțat-o la poliție, în UK
Profesoară prinsă când abuza sexual o fată de 15 ani, la ea în mașină. Soțul femeii a denunțat-o la poliție, în UK - Shutterstock imagine ilustrativa

Când soțul femeii a bănuit că aceasta are o aventură, ea a inventat că ar avea o asistentă la școală, pe nume Sarah Martin, cu care are o relație. În plus, chiar le-a cerut colegilor ei de la școală să pretindă că există o angajată cu acest nume, în rândul personalului școlii, pentru a acoperi relația ei sexuală cu adolescenta. 

Înșelăciunea a funcționat la început și cuplul a rămas împreună doar de dragul fiului lor de patru ani. Dar bărbatul a aflat, în cele din urmă, că soția lui avea o relație cu o adolescentă și nu cu o colegă adult, așa că a alertat poliția.

Jones, șefa catedrei de științe și matematică la școala ei din Darlington, Durham, a recunoscut că a avut relații sexuale cu un copil cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani și a fost închisă pentru opt luni, scrie The Sun.

Profesoara și-a mințit soțul că a avut o aventură cu o asistentă de la școală

Pe acelaşi subiect

Procurorul Jon Harley a spus că Jones a abordat-o pe fată, care nu poate fi numită din motive legale, la începutul anului 2020, când avea 15 ani.

S-au ținut de mână în parc și apoi s-au atins sexual în mașina lui Jones, a auzit instanța.

El a spus: „Inculpata i-a spus că este bisexuală și că are sentimente de atracție sexuală față de ea. Acest lucru a făcut-o să se simtă ușor inconfortabil, nu știa cum să proceseze acea informație sau ce să facă cu ea. Dar în săptămânile și lunile următoare au continuat mesajele între cele două, în mare parte instigate de inculpat. Mesajele nu erau în mod clar sexuale, dar dezvăluiau intențiile profosoarei”.

Relația s-a încheiat brusc în momentul în care totul a ieșit la iveală. 

Domnul Harley a spus: „Philip Jones a început să suspecteze că soția lui avea o aventură extraconjugală și a confruntat-o ​​în această privință. Ea a confirmat că a fost o aventură, dar a spus că a fost cu o asistentă didactică pe nume Sarah Martin, cu care a lucrat. Ea a mers până la a cere școlii, printr-un e-mail, să pretindă efectiv că există un asistent didactic cu acest nume, în așteptarea ca soțul ei să facă întrebări în acest sens”.

Mama adolescentei abuzate spune că fata credea că se iubesc

Într-o declarație personală a victimei, mama fetei a spus că sfârșitul brusc al relației a fost „ca o doliu” pentru fiica ei.

Mama a adăugat că fetița nu are nicio îndoială că cele două erau îndrăgostite și că ”ar fi preferat ca relația să continue”.

„Acum este pe deplin conștientă că este ceva ce nu ar fi trebuit să se întâmple în primul rând”, a mai spus mama fetei.

Judecătorul Christopher Smith a spus: „Acesta este un caz îngrozitor de trist. A avut încredere în tine, a avut sentimente sincere pentru tine și, desigur, acea relație a trebuit să se încheie brusc”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Profesoară prinsă când abuza sexual o fată de 15 ani, la ea în mașină. Soțul femeii a denunțat-o la poliție, în UK