Antena Meniu Search
x

Video Un ucigaș de copii din Kenya, care se crede vampir, ar fi făcut zece victime în ultimii 5 ani. Avea 16 ani când a comis prima crimă

Un tânăr de 20 de ani din Kenya, care spune despre el că este vampir, este suspectat că ar fi ucis zece copii, iar uneia dintre victime i-ar fi băut sângele. Crimele s-au petrecut în ultimii cinci ani, tânărul a fost arestat la Nairobi după descoperirea a două dintre cadavrele victimelor sale.

de Redactia Observator

la 14.10.2021, 15:14

Un ucigaș de copii din Kenya, care se crede vampir, ar fi făcut zece victime în ultimii 5 ani. Avea 16 ani când a comis prima crimă
Un ucigaș de copii din Kenya, care se crede vampir, ar fi făcut zece victime în ultimii 5 ani. Avea 16 ani când a comis prima crimă - Captura YouTube

Masten Milimo Wanjala, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat miercuri după ce poliția a făcut legătura cu cadavrele a două victime aruncate în Kabete, în afara orașului Nairobi. Odată ajuns pe mâinile polițiștilor, tânărul a mărturisit zece crime pe o perioadă de cinci ani și a promis că va ajuta poliția să recupereze cadavrele.

Polițiștii au declarat că Wanjala va fi acuzat de mai multe crime.

Masten Milimo Wanjala a fost reținut de polițiști după ce în Kabete au fost găsite două cadavre ale unor copii de 12 și 13 ani. Totodată, oamenii legii au constatat că tânărul are legătură și cu alte câteva dispariții din ultimele luni, deși polițiștii spun că nu este încă clar care ar fi fost motivul care l-a împins să ucidă, scrie Daily Mail.

Poliția încearcă acum să stabilească dacă Wanjala avea complici sau dacă lucra singur.

Pe acelaşi subiect

Tânărul ”vampir” își ucidea victimele în tufișuri dese, în apropierea plantațiilor de porumb

Suspectul i-a condus pe detectivi la locurile în care a comis crimele oribile, în multe dintre cazuri fiind tufișuri dese în apropierea plantațiilor de porumb.

Poliția a declarat că Wanjala ar fi încercat să ceară bani de la părinții copiilor, în schimbul libertății lor. Mamei lui Musyoki, Felista Wayua, i s-a cerut 330 de lire sterline în schimbul fiului ei, dar nu a reușit să strângă banii. 

Tatăl lui Opindo i-a solicitat 200 de lire sterline după ce fiul său a fost răpit de la școala primară Sagaret din Majengo. 

Masten Milimo Wanjala ar fi început să ucidă la 16 ani

Se crede că tânărul avea doar 16 ani când a început să ucidă, iar prima victimă a sa ar fi fost o fată de 12 ani, căreia i-ar fi băut sângele.

Trei ani mai târziu, acesta a ucis din nou, pe un băiețel pe nume Aron, în vârstă de 13 ani. 

Moartea tânărului băiat a dus la proteste violente în Kamukuywa, iar locuitorii chir au incendiat o casă despre care credeau că aparține suspectului.

În 2020, 242 de copii sub 18 - 125 de fete și 117 băieți - au fost raportați dispăruți, potrivit Missing Child Kenya. 

Majoritatea s-au reunit cu familiile lor, dar cel puțin 10 au fost găsiți morți și 18 sunt încă dispăruți.    

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un ucigaș de copii din Kenya, care se crede vampir, ar fi făcut zece victime în ultimii 5 ani. Avea 16 ani când a comis prima crimă