Antena Meniu Search
x

Video Ionela, fata de 19 ani ucisă de fostul iubit, în Gorj, depusese numeroase plângeri la poliție de frica bărbatului. Ultima, acum trei zile

O tânără de 19 ani din Gorj a murit de mâna fostului iubit, dar şi ignorată de autorităţi. Fata a depus mai mai multe plângeri la poliţie pe numele bărbatului de 21 de ani. I s-ar fi spus însă că, pentru a se putea face ceva, trebuie prins în flagrant. Aseară, tânăra a fost înjunghiată de mai multe ori chiar în faţa casei părinţilor ei. Vă avertizez că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Alin Stan
de Alin Stan

la 15.07.2021, 20:07

Vezi și

Simona Martin, mama fetei moarte: ”Am depus plângere, am spus că este urmărită, ameninţată, ameninţată chiar cu moartea. Nu se poate decât dacă-l prinde-n fapt, asta ni s-a spus”.

După ce s-a despărţit de Raymund, Ionela a fost urmărită, ameninţată şi terorizată. Tânărul de 21 de ani n-a acceptat că, după un an şi jumătate, iubita lui nu vrea să mai fie cu el.

Pendus Căldăraru, tatăl băiatului: ”El acum 4 luni de zile intrase intr-o depresie. Ce a fost, nu a fost între ei, domne, vedeți ce faceți. Rupeti odată firul”.

Ruda victimei: ”Luni am venit cu ea să facă o contestaţie la două dintre discipline. Am ocolit şi n-am înţeles de ce. Și a zis: N-am vrut să mă întâlnesc cu dementul ăla”

Pe acelaşi subiect

Fata de 19 ani a depus o plângere la poliție cu 3 zile înainte să fie ucisă

Fata de 19 ani ar fi depus mai multe plângeri la poliţie. Ultima, acum trei zile. Dar autorităţile n-ar fi făcut nimic ca să o protejeze.

Simona Martin, mama fetei moarte: ”O urmarea consecutiv si poliția nu a făcut niciun efort. Chiar săptămâna trecută i-am schimbat numărul de telefon al copilului ca să nu mai poata să o sune

Raymond a găsit-o aseară într-o maşină, în Baia de Fier, împreună cu un prieten. După mai multe şicane în trafic, orbit de gelozie, a scos-o afară şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Apoi, fără ca cineva să-l oprească, a urcat-o în maşină şi a gonit spre Târgu-Jiu.

Victima a fost găsită decedată în mașina fostului iubit

Cristina Ciobanu, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj: ”În jurul orelor 1 - 1 30, în urma apelurilor la 1112, poliţişti din cadrul biroului rutier, au intervenit de urgenţă, au pătruns în curtea locuinţei din Târgu Jiu şi au identificat pe bancheta din spate victima, deja decedată”.

Lângă maşină, poliţiştii l-au găsit şi pe călăul Ionelei.

Elvis Belgiu, avocat: ”Nu a dat niciun fel de declaraţie, este într-un şoc emoţional, va fi dus la spital pentru analize. Îi pare foarte rău pentru situaţia creată”.

Tânărul de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore iar mâine ar putea fi arestat. Contactaţi de reporterii Observator, reprezentanţii IPJ Gorj nu au răspuns clar acuzaţiilor familiei victimei. Au anunţat doar că au analizat prima plângere depusă de tânăra de 19 ani, dar nu au luat vreo măsură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Ionela, fata de 19 ani ucisă de fostul iubit, în Gorj, depusese numeroase plângeri la poliție de frica bărbatului. Ultima, acum trei zile