Antena Meniu Search
x

Viaţa de coşmar a 14 frăţiori din Australia: sechestraţi în casă, bătuţi şi hrăniţi cu mâncare pentru câini de propriii părinţi. Cum au scăpat de calvar

14 frați cu vârste cuprinse între câteva luni şi până la 19 ani au fost salvați dintr-o "casă a ororilor" unde părinții lor sunt acuzați că i-au hrănit cu mâncare pentru câini, i-au biciuit şi chinuit, în Australia. Aceştia nu aveau voie să iasă din casă, erau maltraţi şi crescuţi în condiţii inumane.

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 14:30

Ani de coşmar pentru 14 frăţiori din Australia: sechestraţi în casă, bătuţi şi hrăniţi cu mâncare pentru câini de proprii părinţi. Cum au scăpat de calvar
Ani de coşmar pentru 14 frăţiori din Australia: sechestraţi în casă, bătuţi şi hrăniţi cu mâncare pentru câini de proprii părinţi. Cum au scăpat de calvar - Shutterstock

Două dintre fiicele cele mai mari, care sunt la finalul adolescenței, au înregistrat în secret presupusul abuz și au trimis un e-mail școlii lor solicitând o verificare a bunăstării, care a dus la mutarea tuturor copiilor din casă. Copiii, băieți și fete cu vârste cuprinse între câteva luni și 19 ani, ar fi fost biciuiți, bătuți și nu au fost lăsați să iasă din casă, relatează Mirror.

În ce condiţii supravieţuiau copiii

Poliția spune că copiii se luptau pentru rații de hârtie igienică și trupurile lor subnutrite erau ascunse de haine largi, care erau și ele murdare. Numai celor doi copii mai mari li s-ar fi permis să iasă din casă pentru a participa la rugăciuni, în timp ce cel mai mic băiat a fost scos doar odată în parcul de la capătul străzii. Fiica în vârstă de 18 ani a declarat că părinții ei au închis-o când a devenit prea curioasă și punea prea multe întrebări.

"Nu aveam voie să vorbim fără permisiune. Fără prieteni, fără acces la internet. Fără îmbrăcăminte, fără locuri de muncă, fără viață, fără studii", a declarat tânăra. Fetelor mai mari li s-au desemnat câte un copil de care să se ocupe de fiecare zi, precum ș treburile și studiile zilnice ale Coranului.

Pe acelaşi subiect

Fiica cea mare i-a dat de gol pe părinţii abuzivi

Una dintre fiice a susținut că tatăl ei i-a cumpărat o pisică de companie doar pentru a o tortura în fața ei ca pedeapsă. Ea a spus: „A fost ceva care m-a traumatizat cu adevărat. Îmi plăceau pisicile, așa că el le bătea, apoi mă punea să aranjez pisicile moarte în jurul meu”. Folosind în secret iPad-urile, surorile au înregistrat abuzul - în special al fraților lor mai mici despre care se presupune că ar fi fost biciuiți. Sora cea mare a spus că s-a speriat, dar a fost uşurată când poliţia a venit în casă.

Comisarul de poliție din New South Wales, Karen Webb, a declarat: „Este un caz atât de neobișnuit, așa că există cu siguranță unele obstacole pe parcurs. Fetele știu că ceea ce și-au asumat este o responsabilitate masivă, dar au fost pregătite să facă față provocării dacă aceasta însemna să-și mențină familia unită."

În câteva luni de la salvarea lor, copiii au fost cu toții înscriși într-o școală adecvată și acum au toate lucrurile necesare pentru educația lor. Mama și tatăl copiilor așteaptă procesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Viaţa de coşmar a 14 frăţiori din Australia: sechestraţi în casă, bătuţi şi hrăniţi cu mâncare pentru câini de propriii părinţi. Cum au scăpat de calvar