Antena Meniu Search
x

"Tot ce a rămas din el a fost un os". Mărturia tulburătoare a unei mame, după ce fiul i-a fost ucis, apoi sfâşiat de rechini, în Australia

Un băiat din UK, pe nume Hugo Palmer, şi prietenul său Erwan Ferrieux au dispărut fără urmă în timp ce se aflau într-o excursie în Australia. Doi ani mai târziu, rămăşiţele lor au fost găsite pe o plajă din apropierea locului unde dispăruseră. Singurul lucru care a mai fost găsit din trupul lui Hugo este un os.

de Redactia Observator

la 10.09.2023, 18:28

Un băiat din UK, pe nume Hugo Palmer, şi prietenul său Erwan Ferrieux au dispărut fără urmă în timp ce se aflau într-o excursie în Australia.
Un băiat din UK, pe nume Hugo Palmer, şi prietenul său Erwan Ferrieux au dispărut fără urmă în timp ce se aflau într-o excursie în Australia. - Instagram

Cei doi băieţi plecaseră într-o călătorie de mai multe luni în jurul lumii, alături de alţi prieteni. Excursia tinerilor s-a sfârşit tragic, după ce au dispărut în timp ce se aflau în Australia.

Obiectele celor doi tineri au fost găsite pe o plajă 

Mama lui Hugo a declarat că nimeni nu a ştiut ce s-a întâmplat cu fiul ei şi prietenul său. Obiectele lor personale au fost găsite pe o plajă în New South Wales, ceea ce a făcut pe toată lumea să creadă că tinerii au fost prinşi sub valurile puternice ale oceanului şi s-au înecat, relatează The Sun.

La doi ani de la dispariţie, un pescar a descoperit, într-o zonă apropiată, un os care, după mai multe investigaţii, s-a dovedit a fi al lui Hugo.

Pe acelaşi subiect

Criminaliştii spun că pe osul lui Hugo au fost găsite urme de muşcături de rechin, însă se crede că băiatul nu mai era în viaţă când s-a întâmplat acest lucru. Oasele prietenului său au fost găţite la câţiva km la sud de plaja unde cei doi au dispărut.

Mărturia sfâşietoare a mamei lui Hugo

"Tot ce a rămas din fiul meu a fost un os. Înmormântarea a fost ca un coşmar. Este atât de greu să fiu departe de el şi să nu ştiu ce s-a întâmplat în ultimele sale momente. O să-mi fac scenarii toată viaţa", a spus mama lui Hugo.

"Dacă aş locui aproape, aş face tot ce-mi stă în putinţă să avertizez oamenii cu privire la pericolele din zona în care a dispărut Hugo, dar este greu să fac asta din partea opusă a globului. Mi-aş dori să dau timpul înapoi şi să-l îmbrăţişez puţin mai mult înainte să plece din aeroport. Hugo era un băiat foarte sensibil şi bun la suflet", a mai spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Tot ce a rămas din el a fost un os". Mărturia tulburătoare a unei mame, după ce fiul i-a fost ucis, apoi sfâşiat de rechini, în Australia