Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Voi muri, asta sigur mă va ucide!" Cum a descoperit un australian că mai are doar 6 luni de trăit, după o programare la frizer

Un bărbat de 38 de ani din Australia a aflat că mai are doar câteva luni de trai, după ce frizerul i-a descoperit o aluniţă care arăta bizar. La control, medicii i-au confirmat că suferă de cancer de piele în stadiu terminal şi mai are doar câteva luni de trai. Prietenii au organizat o strângere de fonduri pentru bărbatul de 38 de ani.

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 12:52

Nicholas Smithson, în vârstă de 38 de ani, a mers la medic după o descoperiere în timpul unei programări la frizer. În ciuda îngrijorărilor stilistului, medicii i-au spus inițial că nu este „de ce să-și facă griji”. Dar știa că ceva nu este în regulă, așa că a decis s-a programat pentru a vedea un specialist în piele, care a făcut imediat o biopsie, relatează Mirror.

Rezultatele au arătat creșterea unui melanom nodular, iar veștile proaste nu s-au terminat aici. Medicii i-au spus că s-a răspândit dincolo de alunița și până la ganglionii limfatici. Viața lui s-a schimbat complet după ce i s-a spus că acel Crăciun va fi probabil ultimul, pe măsură ce prietenii și familia lui i s-au alăturat. „Îmi amintesc că m-am uitat la partenera mea și i-am spus: «Voi muri, asta mă va ucide». Ne-am dus la casa mea și ne-am uitat la peretele gol și am plâns”, a mărturisit bărbatul.

Apropiaţii au organizat o strângere de fonduri

În august, medicii i-au mai dat șase luni de trăit. Prietenii lui au lansat acum o pagină de strângere de fonduri, astfel încât să poată profita la maximum de timpul care i-a mai rămas. Până acum a strâns 36.051 de dolari, în jur de 20.000 de lire sterline. Prietenii săi, Claudette și Jamie, au scris pe pagina de liste a lui Nicko: „Nicko a fost diagnosticat cu melanom în stadiul patru și în prezent luptă pentru a câștiga lupta împotriva cancerului. Deși i s-a dat un diagnostic terminal, sperăm că va putea lupta și câștiga războiul împotriva cancerului. Ar fi grozav dacă am putea face acest lucru posibil pentru Nicko. Nu știm ce ne rezervă viitorul, așa că vrem să ne asigurăm că Nicko poate avea această experiență. Toate donațiile vor merge direct către Nicko. Cei dintre voi care nu-l cunoașteți pe Nicko, este o ființă umană amabilă, generoasă, cu un suflet frumos, modest. Nicko nu a vrut inițial să se întâmple lucrurile aşa, dar singura modalitate de a-și bifa obiectivele a fost să apeleze la ajutor”, au adăugat prietenii acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » "Voi muri, asta sigur mă va ucide!" Cum a descoperit un australian că mai are doar 6 luni de trăit, după o programare la frizer