Antena Meniu Search
x

Gest eroic, plătit cu preţul vieţii. Un australian a murit în urma unei muşcături letale de şarpe, după ce şi-a salvat prietenul din colţii reptilei

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit în urma mușcăturii de șarpe, după ce a ajutat la îndepărtarea unui șarpe care se încolăcise în jurul piciorului prietenului său, în Queensland.

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 12:01

Gest eroic, plătit cu preţul vieţii. Un australian a murit în urma unei muşcături letale de şarpe, după ce şi-a salvat prietenul din colţii reptilei
Gest eroic, plătit cu preţul vieţii. Un australian a murit în urma unei muşcături letale de şarpe, după ce şi-a salvat prietenul din colţii reptilei - Shutterstock

Doi bărbați au fost tratați de Serviciul de Ambulanță, la scurt timp după ora 18.30 sâmbătă seara, după ce au participat la aniversarea unei şcoli. Șarpele era încolăcit în jurul piciorului unui bărbat, iar al doilea bărbat a fost mușcat în timp ce a ajutat să-l îndepărteze, relatează The Guardian.

Donny Morrisone, bărbatul care a scos șarpele era în stop cardiac când paramedicii au sosit la fața locului. Au încercat să îl resusciteze dar fără succes. Al doilea bărbat, tot în vârstă de 60 de ani, a fost transportat la Spitalul și se află într-o stare stabilă. „Celălalt bărbat este bine, a fost dus la spital aseară. Nu pot spune cu certitudine dacă a fost mușcat sau nu. Gândurile mele sunt la familia și prietenii pacientului care și-a pierdut viața în mod tragic aseară”, a declarat Poliţia.

Omagii aduse bărbatului care şi-a dat viaţa pentru prietenul din tinereţe

„Ne-am distrat cu toții, în special Donny, care a fost foarte fericit că a ajuns din urmă să se reîntâlnească cu mulți prieteni vechi”, a spus fiica lui, Megan Kerr prin intermediul școlii.

„Donny a fost un membru foarte apreciat al comunității Koumala și mulţi îi vor duce dorul. Ne pare rău că incidentul a dus la închiderea anticipată a evenimentului”, a adăugat familia bărbatului.

Un prieten a scris: „Un bărbat bun și un prieten pentru toți cei care au avut vreodată plăcerea să-l cunoască. Sincere condoleanțe frumoasei sale soții și familiei". Liderii comunității care au participat la festivități mai devreme în cursul zilei au adus și ei un omagiu și și-au exprimat condoleanțe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Gest eroic, plătit cu preţul vieţii. Un australian a murit în urma unei muşcături letale de şarpe, după ce şi-a salvat prietenul din colţii reptilei