Antena Meniu Search
x

Galerie foto Viorica a plecat să cumpere croissante și nu s-a mai întors. A fost găsită moartă după 3 zile într-un canal, legată de mâini și picioare, în apropierea casei din Belgia

S-au trezit într-un vis urât din care din păcate nu pot scăpa. Viorica Petreanu a dispărut joi de acasă, din Belgia. A plecat să cumpere croissante pentru micul dejun și nu s-a mai întors. Abia se întorseseră din vacanța în Moldova și nimeni nu se aștepta la deznodământul dramatic.

de Monica Palade

la 14.08.2023, 16:29

A urmat o adevărată misiune de căutare și mobilizare, după ce soțul său a anunțat poliția. „Joi, 10 august 2023, în jurul orei 7.00, Viorica Petreanu, o femeie de 35 de ani, și-a părăsit locuința de pe Jozef Huysmanslaan, din Beersel, pentru a merge la brutărie. De atunci, ea nu a mai apărut. Viorica are 1 m 70 înălțime și are o constituție fizică normală. Are părul lung și negru și ochi negri. Nu se știe ce îmbrăcăminte purta femeia la momentul dispariției”, a fost anunțul poliției.

Găsită moartă după 3 zile

La scurt timp, soțul a cerut ajutorul și pe Facebook, pe Grup de Urgență Belgia, în speranța că o mobilizare mai mare va ajuta la găsirea femeii, mamă a unui băiețel de 6 ani.

La trei zile de la dispariție, duminică, trupul femeii a fost găsit. Potrivit unei postări a unei cunoștințe aceasta a fost găsită într-un canal, cu mâinile și picioarele legate, în apropierea casei. Poliția belgiană a confirmat printr-o postare pe pagina de Facebook: „Trupul neînsuflețit al Vioricăi PETREANU dispărut la Beersel pe 8/08/2023 a fost găsit. Multumim pentru colaborare”. Și pe grupul amintit a fost făcut un update. „Din păcate veștile sunt foarte triste, Viorica a fost găsită fără suflare. Nu putem oferi prea multe detalii, lăsăm poliția să facă ancheta. Condoleanțe familiei îndurerate. Este un șoc pentru întreaga comunitate”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Viorica a plecat să cumpere croissante și nu s-a mai întors. A fost găsită moartă după 3 zile într-un canal, legată de mâini și picioare, în apropierea casei din Belgia