Antena Meniu Search
x

Actrița Jennifer Lawrence a fost rănită la ochi în timp ce filma o comedie, în Boston

Actriţa Jennifer Lawrence a fost rănită la ochi, în urma unui incident pe platourile de filmare pentru comedia "Don't Look Up", în apropiere de Boston, scrie Reuters.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 06.02.2021, 16:24

Jennifer Lawrence, pe covorul roșu
Jennifer Lawrence, pe covorul roșu - Hepta
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

The Boston Globe a precizat că nu este clar cât de grav a fost accidentul, care a avut loc joi. Citând două surse apropiate producţiei, ziarul a afirmat că Lawrence îşi ţinea mâna pe faţă când au sosit paramedicii. Filmările au fost oprite vineri. 

Netflix, care va lansa comedia despre doi astronomi, nu a comentat informaţia. Reprezentanţii actriţei nu au răspuns solicitărilor. Site-ul Deadline a citat surse care afirmă că Lawrence se recuperează. 

"Don’t Look Now", regizat de Adam McKay, îi are în distribuţie pe Timothee Chalamet, Ariana Grande, Leonardo DiCaprio, Chris Evans şi Meryl Streep.

Lawrence, în vârstă de 30 de ani, care a câştigat Oscarul pentru "cea mai bună actriţă" în 2013 pentru rolul din "Silver Linings Playbook", nu a apărut pe platouri din 2019, de la "X-Men: Dark Phoenix", dar are patru filme noi în lucru, scrie News.ro.

La sfârşitul lui 2019, ea s-a căsătorit la New York cu comerciantul de artă Cooke Maroney.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Actrița Jennifer Lawrence a fost rănită la ochi în timp ce filma o comedie, în Boston