Antena Meniu Search
x

Adriana il duce pe Silviu Prigoana la psiholog

Dupa patru divorturi, a cincea impacare incepe altfel pentru Adriana si Silviu Prigoana. Cuplul va face terapie la psiholog. Motive sunt multe. Cat noua luni de certuri si atacuri aprige

Vezi și

Luni la rand, Adriana si Silviu si-au transformat vorbele in sageti. Acum, incearca vindecarea. A cincea impacare incepe altfel. “O sa facem terapie de cuplu. Sper sa accepte, ca pe mai multe luni, sa facem consiliere si parentala si matrimoniala”, a spus Adriana.

Cel putin de dragul copiilor. Pentru ei s-a intors acasa. Tine sa precizeze asta raspicat, inca de la inceputul interviului acordat Observatorului inainte de a-si incepe emisiunea pe care o modereaza la Antena 2. “Copilul te vindeca de egoism si te gandesti in primul rand la copii”, a mai spus vedeta.

Despre dragoste, vorbeste mai mult la trecut. Acum vrea sa fie recucerita. Pentru ca a iertat, dar nu a uitat. Spera ca psihologul sa-l intoarca pe Silviu Prigoana si din drumurile dese la Tribunal, pentru divorturi. Si. sa-l invete sa o aprecieze. “Credea ca sunt o grasa oribila, ajunsa la 40 de ani, cu doi copii si ca nu o sa mai am nicio varianta, ca nu o sa am ce sa fac. E bine sa ai painea si cutitul in mana. Trebuie sa inveti sa te descurci”, mai considera Bahmu.

Si mai are un plan. Sa aduca un preot acasa, sa sfinteasca locul. “Am plecat de acasa pnetru ca era foarte rau. Si in acest moment, de cate ori trec printr-o camera, imi aduc aminte si inca mai am o retinere”, a explicat Adriana Bahmuteanu.

De cealalta parte, eforturile lui Prigoana au inceput cu un cadou mult dorit. Un inel cu diamant. Una peste alta, viata cuplului e ca-ntr-o telenovela. Doar ca, de data asta, protagonistii vor sa-si scrie altfel scenariul. “Si daca ne despartim, ne dorim sa ne despartim civilizat. Fara panarama la televizor”, a concluzionat Adriana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Adriana il duce pe Silviu Prigoana la psiholog