Antena Meniu Search
x

UPDATE! Adriana si Silviu Prigoana s-au impacat din nou

Se iau cinci inele de logodna si se asaza peste patru despartiri. Intre ele, acuze si scandal. Telenovela se perpeleste usor in presa, apoi se presara un pic de suspans. Adriana si Silviu Prigoana s-au impacat iar. Intoarsa acasa, Adriana a primit un inel cu diamant. Cadou de ziua ei

Vezi și

Dragostea pluteste in aer. Din nou. In cartea istoriei lor, Adriana si Silviu au deschis o pagina noua - "a cincea impacare". Exact cand toata lumea credea ca a patra despartire va fi si ultima. N-a fost sa fie, iar cele noua luni de scandaluri aprige si vorbe grele s-au sters cu un sarut.

In dragoste si-n razboi totul e permis. Iar Silviu Prigoana isi permite si el multe. Chiar si un inel de mii de euro pentru noua aleasa a inimii. Sau vechea. “Iti ofer acest inel cu diamante”, i-a spus Silviu Prigoana Adrianei Bahmuteanu.

Bijuteria a venit insotita de certificatul de garantie. Ca doar sotul cunoaste bine pretentiile sotiei. Spun ca au ingropat securea razboiului, insa tachinarile nu s-au incheiat. Prigoana a sarbatorit ziua de nastere a Adrianei ca-n vremurile bune. Sau ca-ntr-un show de televiziune. Cu spectacol. In plus, Silviu Prigoana anunta ca s-a impacat pana si cu soacra. De Paste, au stat la masa ca o mare familie.

De fostii iubiti, nici nu-si mai amintesc. Nimeni nu are resentimente. Oficial. “Au fost semne de mai mult timp si, de la incepul relatiei, ma asteptam la aceasta impacare”, a declarat Mihai Achim, fostul iubit al Adrianei.

Ziua de nastere a Adrianei e tot un semn de impacare. Acum fix patru ani, sarbatoreau a patra cununie civila. Acum, cei doi se declara maturi si rezevati!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » UPDATE! Adriana si Silviu Prigoana s-au impacat din nou